reklama

Obawy dotyczące niemowląt

reklama
Natolin - u mnie na Nutramigenie od jakiś 3 tyg. tylko zielone kupy - żółto zielone, trawiasto-zielone, zielone ala kiwi - wszelkie odcienie. Podobno tak bywa... Ja już się przyzwyczaiłam. Póki maluch nie marudzi i nie ma jakiś niepokojących objawów to chyba wszystko ok.

aha, ok, bo już zaczęłam martwić, że to od alergii znowu i włączał mi się momentami wyrzut, że mleko odstawiłam swoje całkiem, jeśli nadal problemy

reklama
No u mnie to zielone są cały czas od momentu wprowadzenia Nutramigenu (na moim mleku były żółte lub pomarańczowe i sporadycznie zielone),ale czytałam że po tym mleku takie własnie najczęściej są. Ty z tego co pamiętam dajesz Bebilon Pepti więc nie musi tak być. Jeśli normalnie masz cały czas żółte kupki,a od czasu do czasu jest zielona to nie ma się czym martwić, a jeśli cały czas były żółte, a nagle się zielone zrobiły i są takie za każdym razem, a nie zmieniałaś mleka ani żadnych nowych rzeczy nie podawałaś małemu to wtedy ja bym się spytała profilaktycznie lekarza. Zwłaszcza jeśli są jakieś inne objawy. U mnie pomijająć zielone kupki i zaparcia to po wprowadzeniu tego mleka mały świetnie się czuje, znacznie lepiej niż jak jadł moje mleko i robił żółte kupy - więc uważam że nic złego się nie dzieje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry