Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hmm, ale dlaczego? skąd wiesz? (ja to typ panikary)Na nutramigenie i bebilonie pepti kupki będą zielonkawe![]()
sugar, cukieruniu, ty tu na temat słodzizny najwięcej masz do powiedzenia"iduś", "natuś"- ale cukiernia ;-)
a moj maly odgina glowke do tyl jak spi ale na pleckach na boczku spi ladnie na plecach glwoe do tyl odgina jakby brodke podnosi..... i ciagle steka i sie prezy masakra
Mój robi to samo,co raz częściej tak się wygina w łuk i głowę do tyłu bierze.wczoraj aż go wyciągnęłam z łóżeczka takiego wygiętego(bardzo delikatnie) bo się wystraszyłam że sobie zwichnie tą szyję.Ja się boję,jak on tak robi.Jak był mały(2 tygodnie) to się tak wyginał za cyckiem,potem długo tak nie robił i teraz znowu...Zapisałam się do neurologa z tym,nagrałam na kamerę jak się tak wygina i pokaże to lekarce.Ja jestem tym bardzo zaniepokojona....mój mąż mówi że on tak robi bo już jest bardziej ruchliwy i chce sam zmienić pozycję,np na brzuch albo na bok ale mu nie wychodzi..tylko że ja się boję i musze uslyszeć od lekarza że jest dobrze,a jeśli nie jest to działać jak najszybciej :-(
Dziewczyny bardzo was proszę-trzymajcie za mojego Krzysia kciuki...wizytę mamy 09 grudnia