reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obawy dotyczące niemowląt

Mały na wakacjach miał jeszcze trochę ciemieniuchy,byliśmy na mazurach,miał zwilżaną chustkę na głowę i tak się rozmoczyła ,że wystarczyło zdrapać i do teraz nie ma:)))

reklama
Rzutka my mieliśmy kropelki Tobrex, ale są na receptę, ale można przemywać tak jak napisała Dawidowe herbatą albo rumiankiem.

u nas na ciemieniuchę nie działały żadne specyfiki, moje dzieci mają gęste włosy i dużo i to się wczepiało w włosy, ja smarowałam i czesałam to ta ciemieniucha przylepiała się do włosów, a czasem musiałam zdrapywać, a nawet owsiankę stosowałam i ciężko był, z czasem u starszej zeszło, a u młodego jeszcze ma gdzie nie gdzie, mi lekarz mówił, że to od szamponów może się robić, lub płynów źle spłukanych. A Olejuszka dla mnie jest nie dobra, już ten z AA jest lepszy, bo ładnie nawet odchodziło ale nie wszystko.

Dzięki Laski !!! Na was można liczyć :-D Ja oczywiście na najzwyklejszą herbatę nie wpadłam choć sama kiedyś sobie nią oczy przemywałam hehe

My właśnie wybieramy sie na spacerek i...no,właśnie...:baffled:Jak ubieracie dzieci na dwór?My cały czas "jesiennie",czyli rajstopy,spodnie,kurtka "średnia",nie zimowa,czapka tez jesienna.A widze wkoło dzieciaczki starsze od Amelki w zimowych ubrankach,w śpiworkach w wózkach...czy ja jej za bardzo nie "wyletniam"???:confused::confused::confused:Temperatury u nas dość przyzwoite,na plusie i to sporo...sama nie wiem...

reklama
Betti wow że Ci się chce o tej godzinie na spacer to podziwiam,ja to już nie mam natchnienie tak późno na wyłażenie.

U nas okolo 11 bylo dziś 5 st więc wyciągnęłam spiworek do spacerówki i ubrałam zaimowo bo jednak inaczej jak się idzie-to się czlowiek rozgrzeje a inaczej jak sie siedzi w wózku,więc u nas to body,rajstopki,body długi rekaw,spodnie,buty ciepłe,kurka rekawiczki czapka czalik

Do góry