Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ochh, Mamusia to umie człowieka podnieść na duchu jak nikt inny. Naprawdę 

że jak mój m. bedzie miał już wakacje i będzie się więcej zajmował małym to ja się wyśpię za wszystkie czasy nareszcie! A tu guzik z petelką, O!
Juz mnie wieczorem zaczynaja meczyc skurcze i bol plecow.Wczoraj po przebiegnieciu 50m myslalam,ze skonam i napewno w nocy urodze,po prostu sie nie dalo wytrzymac z plecami i podbrzuszem.Wzielam paracetamol i jako tako sie wyspalam.Za to cala noc snilo mi sie moje dziecko,ze juz je w wozeczku wozilam i karmilam i takie grzeczne bylo,a nad ranem z kolei,ze mi czop wypadl.Te sny to moga czlowieka doprowadzic do jakiejs schizy!agnieszka moj skarb też wierci sie niesamowicie, wypina to pupę to kolano a głową to prze jakby chciał wyłazic ale jakoś sie tym nie martwię - chyba nie powinnam
lekarz mi powiedział na ostatniej wizycie ze mały bedzie bardziej aktywny i się zgadza
teraz troche ja się pogimnastykowałam i się uspokoił:-) taki sposób na syna;-)