reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
nic się nie stało ,naprawdę dziś to się śmieje sama z siebie .A i wtedy lekarz dziwnie mi się przyglądał ,myślał że źle się czuje ,musiałam mu tłumaczyć że miałam tylko 15 minut na dotarcie do niego .K@siek wie jak jest odległość z rynku w skawinie do ośrodka .Byłam cała mokra
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Rano zjadłam kanapki i taka złapała mnie zgaga że cholera nie chce popuścić .Piję mleko i chyba zaraz pękne ale trochę pomaga :laugh: :laugh:
Niestety klamka juz zapadla!!! U nas tez z pogoda nie najlepiej!!! Musze jechac bo Kristiana ciotka ma 50 urodzinki i wszyscy jej poodmawiali i zostala jedyna nadzieja w nas!!! Nie jest to znowu tak daleko ale mimo wszystko nie wiem jak przezyje ta podroz! Poza tym nie jedziemy swoim autem tylko pozyczamy od kristiana siostry i jedno jest pewne!!! Najpierw musze powyciagac te 10 drzewek zapachowych, waniliowych, ktore sa w tym aucie ponawieszane bo inaczej rzygne!!! A poza tym czuje sie dobrze i nic nie wskazuje ze nie powinnam jechac!!!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
dobra jesteś Krecik ;D niech spadają,kilkanaście ładnych euro za opróżnienie pęcherza :laugh:
reklama
No za te kilkanascie euro to juz mam cos dla Allanka!!! Na kibelek nie bede wydawac, co mam placic kare bo mi sie sikac chce czy co??? Bo te oplaty to tak jak kara!!! I jeszcze faceci mniej placa, gdzie ta logika???