reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

wiolu... ja wiem, że czasami są takie sytuacje, sorki

ja jak idę do supermarketu to pierwsze co odwiedzam to toaletę ;D

reklama
nic się nie stało ,naprawdę dziś to się śmieje sama z siebie .A i wtedy lekarz dziwnie mi się przyglądał ,myślał że źle się czuje ,musiałam mu tłumaczyć że miałam tylko 15 minut na dotarcie do niego .K@siek wie jak jest odległość z rynku w skawinie do ośrodka .Byłam cała mokra

Rano zjadłam kanapki i taka złapała mnie zgaga że cholera nie chce popuścić .Piję mleko i chyba zaraz pękne ale trochę pomaga :laugh: :laugh:

A ja jestem ciekawa jak ja przezyje nasza podroz do szwajcarji? Wybieramy sie tam w sobote ale jak pomysle o tych wycieczkach do toalety to to bedzie trwalo nie 4 godziny tylko 8!!!!

Krecik - podrozniczko - u nas okropna pogoda i na weekend zadnych szans na poprawe. W dodatku zimno i w gorach pada snieg. Ty sie jeszcze zastanow czy do tej Szwajcarii chcesz jechac ;D

Niestety klamka juz zapadla!!! U nas tez z pogoda nie najlepiej!!! Musze jechac bo Kristiana ciotka ma 50 urodzinki i wszyscy jej poodmawiali i zostala jedyna nadzieja w nas!!! Nie jest to znowu tak daleko ale mimo wszystko nie wiem jak przezyje ta podroz! Poza tym nie jedziemy swoim autem tylko pozyczamy od kristiana siostry i jedno jest pewne!!! Najpierw musze powyciagac te 10 drzewek zapachowych, waniliowych, ktore sa w tym aucie ponawieszane bo inaczej rzygne!!! A poza tym czuje sie dobrze i nic nie wskazuje ze nie powinnam jechac!!!

Na szczescie nie trzeba tu za oddanie siusiu placic!!! Mimo ze leza tacki to nie znaczy ze trzeba cos na nia polozyc!!! Moze jestem chytra ale z taka czestotliwoscia to moge jeszcze zbankrutowac!!!

reklama
No za te kilkanascie euro to juz mam cos dla Allanka!!! Na kibelek nie bede wydawac, co mam placic kare bo mi sie sikac chce czy co??? Bo te oplaty to tak jak kara!!! I jeszcze faceci mniej placa, gdzie ta logika???

Do góry