reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
A ja sie dzisiaj obudziłam z silnym bólem w okolicy pępka. :( jak nie przestanie to jade do szpitala żeby to obejrzeli bo sie martwie :(

Ojej Kaju nie denerwuj sie wszystko bedzie dobrze :) Chyba najgrozniejsze sa bole brzucha podobne do miesiaczkowych bo to moga byc skurcze.Moze malenstwo ci cos zrobilo ::) jakos kopnelo mocno czy cos, nie wiem .Daj znac jak cos bedziesz wiedziala. :-*

Kaju, oczywiście niczego nie można lekceważyc ale ja miałam takie bóle jak mi się skóra na brzuchu rozciągała miałam wrażenie że mnie coś od środka za pępek ciągnie. Odezwij się jak będziesz znała powód Twojego bólu.

Kaju wez sobie moze no-spe albo no-spe forte moze cos pomoze.Mi kiedys pomogla jak mnie troche brzucho bolalo.Trzymaj sie :)

ja czytałam, że mogą się niedługo pojawić tzw. skurcze Braxtona-Hicksa - taki trening macicy przed porodem. ale to chyba jeszcze za wczesnie??

reklama
Aneczka,jesli się nie powtarzają często i są krotkie to nie masz co sie denerwować bo to normalka,maciczka musi poćwiczyc przed finałem ;)

Do góry