reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
No nie jest to najlepsze połączenie ale pamiętaj że TERAZ to TY jestes najwazniejsza a mąż niech sobie sam jakoś radzi ze swoim nałogiem to tylko mu na dobre pójdzie :)

Kamilko lepiej idz do szpitala i niech zrobia wszystko by z toba i dzidzia bylo wszystko w porzadku!!! Sluchaj lekarzy i dawaj nam znac przez Ole co jakis czas!!! Martwimy sie o was!!! Wracaj szybciutko do nas a z rozdwojeniem poczekaj do lipca!!! Duza buzka!!!

Kamilko ,trzymaj się słoneczko,wszystko bedzie dobrze ,lekarze na pewno zrobią wszystko co w ich mocy byś urodziła w lipcu .A maluszkowi powiedz że ma czekać na wszystkich kolegów i koleżanki :laugh:(to dla poprawienia twojego samopoczucia).Najważniejsze żebyś teraz się nie denerowała a wszystko będzie dobrze

TRZYMAMY KCIUKI I WSZYSTKO CO MAMY ZA CIEBIE KOCHANIE !!

kasiu ty też się nie denerwuj ,powiedz mu żejestem blisko i szczepie mu dupsko jak będzie cię denerwował hi hi hi ,a za pieska trzymama kciuki żeby biedaczkowi się polepszyło

jejku ja w biegu Dziewczynki! wpadłam was pozdrowić  :) Kamilko wracaj szybciutko do nas! napewno wszystko bedzie dobrze...a wagą się nie przejmuj bo z tym nigdy nic nie wiadomo córa ważyła dużo mniej w tym czasie a  urodziła się z wagą 3650  ;) za to synus był dużo większy koło 30 tyg ciąży a urodzil się dużo mniejszy.... :) i tak to jest z tą wagą  :) poza tym obiema łapkami podpisuje się pod dziewczętami  :) nie mam kiedy przeczytac wszystkiego na bb  :( w niedziele komunia córeczki i masa roboty  :( wiec króciutko napisze- dbajcie o siebie Perełki  :)  :) ja dzisiaj jeszcze do ginka na kontrole jadę, mam nadzieje ze wszystko w porządku  ::) a wieczorkiem mam nadzieje wpadne i doczytam co u was  :) buzialkiiiiii wielgaśne  ;D

Kamilko kochana,jak mam miec cos przeciwko?????????Jasne,że pisz do mnie! Nie wiem czy jeszcze to przeczytasz ale gorąco trzymam kciuki żeby wszystko skończyło sie dopiero w lipcu! Trzymaj się i dbaj o maluszka,koniec stresów! Zaraz ja sama do ciebie napiszę smska żebyś mi dawała znać a ja przekaże to dziewczynom.

Kamilko, trzymamy mocno kciuki, wszystko bedzie dobrze - w koncu jestes pod opieka lekarzy, a oni wszystko zrobia zeby maly jak najdluzej siedzial w brzuszku. W domu bys sie jeszcze bardziej stresowala, a tak przynajmniej masz pewnosc ze inni dbaja o ciebie i synka. Glowka do gory!

Wiolciu, wiedziałam, że na Ciebie można liczyć :-* ;) jak się we dwie za niego weźmiemy to wytrzepiemy z niego humory :D

reklama
Ciekawe jak tam KAmilka. Trzymamy kciuki, żeby nie musiala za długo w szpitalu lezec i zeby Mały sie nie spieszył!!

Do góry