reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Obraz i dźwięk :-)

reklama
Pola jestem pod wrażeniem. to z tym widelcem na maksa mnie zdumiało...na prawdę super...a jak Mai włoski urosły od naszego ostatniego spotkania...
Bodzinka Loluś fajny. dzielnie się bawi chłopczyk...no i jak tańczy...;

Majka jest GENIALNA.Z tym telefonem to byłam pod ogromnym wrażeniem.Polu masz fantastyczną córe.Dobrze,że wiem,że dziewoje rozwijają się lepiej i szybciej bo bym w kompleksy wpadła;-);-);-)Żartuje ale mała jest super:-)A Lolo do niej nadawał aż miło.Wiecie co jak oglądam filmiki z naszymi dzieciaczkami to co jedno to fajniejsze, zdolniejsze.Nie moge się po prostu nadziwić,że taki zdolne.Niedawno takie okruszki a teraz....

Sikoreczka Madzia nieźle zasuwa.no i ładne kosi kosi. Adrianka niestety nie mogłam usłyszeć bo głośników nadal brak:-:)zawstydzona/y: ale przynajmniej go obejrzałam. supcio...

Sikoreczko - fajne te twoje bąbelki :-) Zdolne bestyjki :-D
Pola - normalnie jestem w szoku! Ta twoja Majeczka to mały geniusz! Kompleksów się można nabawić :confused2: Chyba bardzo dużo z nią rozmawiasz. Mi to jakoś nie wychodzi :zawstydzona/y:

Madzia fajnie zasuwa, ślicznie robi kosi kosi.:-)Adrianek jak pięknie śpiewał:-)Lolowi też się podobało:tak:
Seba fajną sobie zabawe wymyślił:-D:-)No i po co mu jakieś wynalazki, wózek siostry i jazda ide;-):-)
YouTube - Myszka to mój syn i myszka do komputera;-)

reklama
Do góry