Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam,
obecnie jestem na urlopie wychowawczym do końca września br. Po nim planuję wrócić do pracy. Umowę mam do 25.I.2012 r., czy w jakiś sposób mogę zapewnić sobie przedłużenie umowy? Dziękuję za odpowiedź.
Ooo.. to ja sie uprzejmie zapytam,czy pracodawca musi przedluzyc mi umowe skoro jestem na urlopie wychowawczym do konca wrzesnia br.i do tego samego dnia mam umowe o prace,a niedawno zaszlam w ciaze.Jego obowiazkiem bedzie przedluzenie mi umowy do dnia porodu czy nie?Bardzo prosze o odpowiedz,bo pracodawca straszy mnie,ze nie ma takiego obowiazku ani prawa.A mi sie wydawalo inaczej...
Dodam jeszcze,ze moj pracodawca twierdzi,ze moze mnie zwolnic w tej chwili,skoro powiedzialam mu o ciazy przed jej 12stym tyg.A ja nie rozumiem jakim prawem,skoro przebywam na urlopie wychowawczym.Tylko ze nie wiem co sie dzieje ze mna pozniej jak w dniu konca wychowawczego konczy mi sie umowa??