Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
podaj czopekDziękujemy
tylko ona nadal nie zrobiła kupki dzisiaj juz bedzie 5 dzień chyba jakis czopek jej dam sama juz nie wiem![]()

zarejestrowałas ja do endokrynologazaczne wtedy od soku jablkowe bo mam własnej roboty a jak nie podziała to przejde sie do apteki po czopki

jeszcze nie bo nawet usg nie zrobili jej bo doktor odwołała wszystkich pacjentow i na nowo musze ja rejestrowac a jeszcze nie ma grafiku na grudzień ale znajoma ktora pracuje w przychodni pilnuje czy juz nowy zeszyt na zapisy jest jak sie tylko pojawi to ja zapisze i własnie zaleznie od tego usg bede ja rejestrowac do endokrynologa bo skierowania jeszcze nie mam a w naszej przychodni nie ma wiem ze na Jaskową Doline jak bedzie potrzeba bedziemy chodzićzarejestrowałas ja do endokrynologa
jesli nie robiła 5 dni ja bym nie experymentowała sokiem.czy sliwkami za pózno....a po drugie dziecko tak odrazu jej nie zrobi ..i tak w rezeltacie da sie czopek
czopek jej nie zaszkodzi
my dostalismy wykłam od pediatry na temat qup i zwiazku z lekami![]()
my tez tam chodzimyze na Jaskową Doline jak bedzie potrzeba bedziemy chodzić

telefonicznie rejestrujesz;-)moge podac numerja myslałam ze dopiero ze skierowaniem rejestrują ale bede tam w przyszła środe bo mam wizyte u logopedy z Patrykiem to podejde i sie zapytam
a co do kupy to wreszcie ja zrobiła ale dałam jej czopek....