reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

a ja znow się zapuściłam. Dam sobie jeszcze kilka dni, bo teraz to przede wszystkim chce sie wyspać. I od poniedziałku ruszam znowu, a właściwie dalej (jak tak dalej pojdzie to ja caly rok sie bede odchudzac)
Tyko mam problem z obiadami na P, bo juz mi pieczone kurczaki nosem wychodzą, a wolowiny nie moge.
No i musze nowa maszynke do miesa kupic :/

reklama
A ja się żywię normalnie, tylko wg zaleceń na fazie 4 stosuję jeden dzień P, nie wiem jak waga, bo nawet po wymianie baterii waga dostała świra, więc niie wiem jak wagowo, wzrokowo ok, trzymam linię ;-)

Mama b. ładny wyniki:tak:
anawawka skoro wzrokowo ok to jest na pewno ok;-)
moja waga tez czasami wariuje (urządzenie:-)), potrafi w tym samym miejscu zawsze co się ważę i w tym samym czasie pokazać dwa różne wyniki:tak: zrozumialabym jak to by było kilka gramów a nie kilka kg:szok::szok: ale dzisiaj stwierdzilam, ze nie ma tragedii :-D dokladnie sie sobie przyjrzalam w lustrze:-)

ech a u mnie dzisiaj + 0,2 kg ale zdaje sie ze po weekendzie powinna sie @ zbliżyć. U mnie własnie juz duzo wczesniej daje o sobie znac napęczniałym brzuchem i świrowaniem jajników....

hej laski, trzymam dukana ale nie wiem ile na wadze bo świruje ;/ skoro Marcelowi pokazuje nawet 15 kg to sorry..... a mnie nawet 60 ehhhh ;/ no ale pomylilam sie to nie na @ waga mi podskoczyła tylko na płodne dni no i teraz je mam wiec pewnie waga w okolicach 57,5 sie trzyma...... musze kupic nowe baterie. A jak nie to wage ;/;/

reklama
Mamo - mam ten sam ból z wagą, po wymianie baterii waży z czapy.. najfajniejsze, że jak się ją weźmie w górę i postawi to pokazuje dziwaczne liczby.. także ważyłam się na starej nie elektrycznej i o kant tyłka taki pomiar można rozbić i mam dylemat czy naprawiać, czy kupić nową.

Do góry