Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jem normalnie , ale zdrowo.Tobie radze to samo
Cóż, niestety MOJE "jem normalnie ale zdrowo" doprowadziło mnie do +13kg!!!!!!Polaa ja odpuściłam sobie proteinowy poniedziałek ze wzgledu na starnkajem normalnie , ale zdrowo.Tobie radze to samo
![]()

Cóż, niestety MOJE "jem normalnie ale zdrowo" doprowadziło mnie do +13kg!!!!!!
Nie musze chyba pisac jak wściekła i zdołowana jestem z tego powodu....
Cała moja nadzieja w znajomej dietetyczce która ma mi pomóc... Teraz to w domu jeszcze jestem ze wzgl na ostatnio złamaną noge (już bez gipsu) ale jak wróce do pracy to juz wogóle nie znajde czasu na basen czy inną aktywność...
Mam pytanie do dziewczyn, ktore były na dukanie - czy wam też tak wróciła waga?
WSZYSCY ludzie jakich znam, a ktorzy byli na dukanie (ok 8-10os) wrócili do poprzedniej wagi - nawet ci którzy zrobili wszystkie fazy....
W perspektywie kolejnej ciąży(...) jestem przerażona!!!!!!!!!!!!!!!!
Skrupulatnie dokończyłam wszystkie fazy . Teraz zrezygnowałam z proto czwartków na rzecz dnia scisle wedłu zasad 3 fazy (dzień warzywby). Poza tym np.nie jem białego pieczywa , pije duzo wody itp. Wiele się dzięki tej diecie nauczyłam
ale ja kurcze mam tak, ze w ciagu tygodnia 3 kg na plusie
a kolejny tydzien np. 4 kg mniej
nie ze jakos specjalnie sie katuje ale musze przystopowac, to na pewno 

ale juz to zmienilam bo przeciez mialam tego serdecznie dosc, jem normalnie, jeden dzien w tygodniu P, a i czasem zjem tez to ciasto hehe i jakos specjalnych wyrzutow juz nie mam
bo czasami mi odbijało.
i tego sie trzymam.