• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
stanęłam dzisiaj na wadze i pokazała 65kg czyli tyle co przed ciążą :szok::szok::szok: , jeszcze tylko trochę skóra żeby się wchłoneła i byłoby superowo :-) , nie stosuje diety tylko ograniczyłam cukier ;-) ale jestem szczęśliwa :-)

To co? od jutra zaczynasz??? ;-)
U mnie kolejny 1kg mniej - 85,4kg na skali
juuupiipiiiii :-):-):-):-):-)

tak mary od dzis;-) na razie odpuszcaam Dukana.Jakos tak samej nie mam motywacji do przepisów, przepisików.Wroce do niego jezeli moje wytyczne sie nie sprawdza.A bardziej szczegółowo:

- zero białego ,pszennego pieczywa- tylko chrupkie pełnoziarniste,
-Zero ziemnaków, słodyczy
-woda zamiast soków kartonowych,
jogurty naturalne , zamiast owocowej chemii,
- i podstawa- cukier tylko w naturalnej postaci i w rozsadnych ilosciach-
-jedzenie po 18 :no:
Usiadłam wczoraj i na spokojnie przeanalizowałam co robie zle jezeli chodzi o moje nawyki zywieniowe i tak mi wyszło.Dam sobie dwa tyg.zobaczymy

tak mary od dzis;-) na razie odpuszcaam Dukana.Jakos tak samej nie mam motywacji do przepisów, przepisików.Wroce do niego jezeli moje wytyczne sie nie sprawdza.A bardziej szczegółowo:

- zero białego ,pszennego pieczywa- tylko chrupkie pełnoziarniste,
-Zero ziemnaków, słodyczy
-woda zamiast soków kartonowych,
jogurty naturalne , zamiast owocowej chemii,
- i podstawa- cukier tylko w naturalnej postaci i w rozsadnych ilosciach-
-jedzenie po 18 :no:
Usiadłam wczoraj i na spokojnie przeanalizowałam co robie zle jezeli chodzi o moje nawyki zywieniowe i tak mi wyszło.Dam sobie dwa tyg.zobaczymy
No to POWODZENIA :tak:
Czekamy na wyniki :tak:
A u mnie znowu odrobine mniej tzn 85,2kg

postanowiłam się odchudzać.. już nie mogę wytrzymać sama ze sobą... co otwieram szafe to pustki... na zakupy nie chodze bo nie mogę nic znaleźć na siebie (te choleerne cyce, może jak schudne to też się zmniejszą ) karmie małą nadal więc żadnych drastycznych diet nie zamierzam stosować. Ale zero słodyczy i przekąsek. Jedzenie częste(co3h) i mniej i nie jedzenie 4 godziny przed snem :))
Zaczęłam od wyliczenia sobie ile kalorii potrzebuje mój organizm i od tego odjęłam 500kcal żeby schudnąć. Na razie licze kalorie od poniedziałku. Nie waże dokładnie bo nie mam wagi elektronicznej ale mniej więcej wiem ile co może ważyć :) do tego... spacer (jak zawsze tylko szybsze) i kupienie motylka-agrafkę do ćwiczeń na uda i piling kawowy co drugi dzień na zmiane z gąbką syrenką na celulit.
Na razie jestem pełna zapału i nie chodze głodna, cwiczę przed telewizorem jak młoda śpi, a piling jako dodatek do codziennego prysznicu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry