D
dziunka24.
Gość
A mi znów kg poleciał przy obżeraniu się - 63kg. Coś chyba jest nie tak
No ale niech leci, leci 
No ale niech leci, leci 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ale niech leci, leci 
Może zrób sobie krew - tak dla świetego spokoju ze wszystko OK....A mi znów kg poleciał przy obżeraniu się - 63kg. Coś chyba jest nie takNo ale niech leci, leci
![]()

No to gratulacje OGROMNE!!!!stanęłam dzisiaj na wadze i pokazała 65kg czyli tyle co przed ciążą, jeszcze tylko trochę skóra żeby się wchłoneła i byłoby superowo :-) , nie stosuje diety tylko ograniczyłam cukier ;-) ale jestem szczęśliwa :-)

To co? od jutra zaczynasz??? ;-)
U mnie kolejny 1kg mniej - 85,4kg na skali
juuupiipiiiii :-):-):-):-):-)

No to POWODZENIAtak mary od dzis;-) na razie odpuszcaam Dukana.Jakos tak samej nie mam motywacji do przepisów, przepisików.Wroce do niego jezeli moje wytyczne sie nie sprawdza.A bardziej szczegółowo:
- zero białego ,pszennego pieczywa- tylko chrupkie pełnoziarniste,
-Zero ziemnaków, słodyczy
-woda zamiast soków kartonowych,
jogurty naturalne , zamiast owocowej chemii,
- i podstawa- cukier tylko w naturalnej postaci i w rozsadnych ilosciach-
-jedzenie po 18
Usiadłam wczoraj i na spokojnie przeanalizowałam co robie zle jezeli chodzi o moje nawyki zywieniowe i tak mi wyszło.Dam sobie dwa tyg.zobaczymy

To od tarczycy niewatpliwie, choć karmienie też spoooro wysysa.