mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
To ciekawe bo ja się czuję świetnie jak nigdyZagladam zagladam... ale odpisac przez remont juz nie mam sil.... Na diecie aktualnie nie jestem bo nie mam czasu gotowac wiec jem co popadnie i to co zrobie dla wszystkich, waga stanela mi na 60 kg i skacze okazyjnie na 59,8. Mysle ze jak juz sie zrelaksuje po remoncie to spadek w koncu sie pojawi. Na razie spalam wszystkie kalorie doprowadzajac moj ogrod do pozadku a jest co robic naprawde hehe.
Poza tym nie wiem czy wroce na dukana bo brakuje mi witamin... czuje sie jak smierc... pewnie przez niewyspanie i zmeczenie tez, ale ciagle mi slabo i nie mam sil na nic. Jutro ide do lekarza i ublagam zeby mi zrobili badania krwi bo obawiam sie ze mam anemie, co kazdy mi sugeruje od kilku tygodni :-( mam nadzieje ze to jednak tylko chwilowe oslabienie.

Poza tym witaminki są przecież w warzywkach... - pytanie ile tych warzywek się je.. ;-) Ja w każdym razie nie narzekam, ale skoro ty się kiepsko czujesz to oczywiście badania kontrolne napewno nie zaszkodzą. Myślę jednak że to głównie, stres, niewyspanie i przemęczenie...

Daj znać jak już bedziesz miała wyniki i po wizycie u lekarza...

aha - tak sie złożyło że robiłam krew w międzyczasie i ogólnie wyszła OK
czuje sie rewelacyjnie. Waze 2,5 kg mniej niz przed ciaza. mieszcze sie we wszystkie ubrania a skora nie jest w tak tragicznym stanie w jakim myslalam ze bedzie. Nie powiem, przydalyby sie teraz dobre ujedrniajace cwiczenia, ale to moze na jesien, bo teraz czasu brak ;-)