• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Zagladam zagladam... ale odpisac przez remont juz nie mam sil.... Na diecie aktualnie nie jestem bo nie mam czasu gotowac wiec jem co popadnie i to co zrobie dla wszystkich, waga stanela mi na 60 kg i skacze okazyjnie na 59,8. Mysle ze jak juz sie zrelaksuje po remoncie to spadek w koncu sie pojawi. Na razie spalam wszystkie kalorie doprowadzajac moj ogrod do pozadku a jest co robic naprawde hehe.

Poza tym nie wiem czy wroce na dukana bo brakuje mi witamin... czuje sie jak smierc... pewnie przez niewyspanie i zmeczenie tez, ale ciagle mi slabo i nie mam sil na nic. Jutro ide do lekarza i ublagam zeby mi zrobili badania krwi bo obawiam sie ze mam anemie, co kazdy mi sugeruje od kilku tygodni :-( mam nadzieje ze to jednak tylko chwilowe oslabienie.
To ciekawe bo ja się czuję świetnie jak nigdy :tak:
Poza tym witaminki są przecież w warzywkach... - pytanie ile tych warzywek się je.. ;-) Ja w każdym razie nie narzekam, ale skoro ty się kiepsko czujesz to oczywiście badania kontrolne napewno nie zaszkodzą. Myślę jednak że to głównie, stres, niewyspanie i przemęczenie... :sorry2:
Daj znać jak już bedziesz miała wyniki i po wizycie u lekarza...:tak:
aha - tak sie złożyło że robiłam krew w międzyczasie i ogólnie wyszła OK

reklama
To ciekawe bo ja się czuję świetnie jak nigdy :tak:
Poza tym witaminki są przecież w warzywkach... - pytanie ile tych warzywek się je.. ;-) Ja w każdym razie nie narzekam, ale skoro ty się kiepsko czujesz to oczywiście badania kontrolne napewno nie zaszkodzą. Myślę jednak że to głównie, stres, niewyspanie i przemęczenie... :sorry2:
Daj znać jak już bedziesz miała wyniki i po wizycie u lekarza...:tak:
aha - tak sie złożyło że robiłam krew w międzyczasie i ogólnie wyszła OK

Mary ja nie mysle ze to od Dukana sie tak zle czuje... bo poki bylam stale na diecie bylo ok wszystko i swietnie sie czulam, dopiero od kilku tygodni tak mam. Pewnie masz racje i to wszystko stres, niewyspanie i przemeczenie. Dam znac oczywiscie jak wyszly wyniki tylko najpierw musza mi pobrac ta krew a cos czuje ze bede musiala sie naprosic bo te pajace pewnie nic nie beda chcialy zrobic :/

Trzymam kciuki za Ciebie Mary i dalej zostaje na naszym temacie i kibicuje wszystkim odchudzajacym ;-)

Ja po utracie wszystkich kg a od konca ciazy uzbieralo sie ich juz 37,5 :szok: czuje sie rewelacyjnie. Waze 2,5 kg mniej niz przed ciaza. mieszcze sie we wszystkie ubrania a skora nie jest w tak tragicznym stanie w jakim myslalam ze bedzie. Nie powiem, przydalyby sie teraz dobre ujedrniajace cwiczenia, ale to moze na jesien, bo teraz czasu brak ;-)

No widzisz, a ja cię tak zrozumiałam właśnie - ze ludzie ci sugerują że to przez tą dietę... :sorry2:

sorki na szybkosci tego posta pisalam i pewnie dlatego tak zrozumialas ;-) choc moja ciotka czytala gdzies jakis artykul napisany przez jakiegos tam doktora ktory twierdzil ze skutki uboczne diety dukana bardzo zle wplywaja na zdrowie... i ze ogolnie ta dieta jest okropna. JA sama tak nie uwazam no bo przeciez odzywiamy sie dobrze. Same zdrowe rzeczy a przeciez warzywka tez sa, a ja akurat na 5 dniach z warzywkami duzo ich jadlam bo nie moglam sie nacieszyc hehe.

W zwiazku ztym , ze zostały mi 2 nocne karmienia postanowiłam przejsc juz na diete. Zaczynam za tydzień. Dieta + basen.
Kto zaczyna ze mną?
Mary , czy mozesz mi zaproponowac jakis fajny zestaw na pierwszy dzień?

...
Mary , czy mozesz mi zaproponowac jakis fajny zestaw na pierwszy dzień?
Specjalistka od wymyslania potraw zawsze byla Klaudzia...
moze prosto na poczatek?
sniadanie - jajecznica z cebulka
2 sniadanie - chudy serek wiejski ze szczypiorkiem
obiad - duszona w folii piers z kurczaka w ziolach z plackami otrebowymi i sisem chrzanowym na jogurcie nat (odtl)
kolacja - tuńczyk z puszki

jak mi podasz maila to ci ksiazki przysle :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry