• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Klaudzia
Trzymam kciuki za pomyślne załatwienie wszystkich spraw związanych z przeprowadzką :tak:

A tymczasem wspomnę tylko że kolejny cały kg do przodu, a właściwie do tyłu...
Zwał jak zwał... :-D:-D:-D

reklama
Ja chciałam żebysmy się oboje odchudzili ale mój B powiedział,że sama mam sie odchudzać bo on woli jeśc tłuste i go to nie interesuję on uważa ze jak schudnie to już bedzie jak pół d*** za krzoka wyglądał haha

Twój mąż to wagowo widzę dobrze wygląda weź zobacz mojego pulpetka hehe temu to potrzebna dieta dopiero :P
haahah mój to ma brzusio:-D poza tym nie mam nic do zarzucenia;-)
wój też nie wygląda tak źle:happy2:

noi mi odpowiedział na dietę:
ale odchudzanie - mięso codziennie, ciekawe czy ktoś na tym schudł...
ale jak bez chleba?? ja muszę w cos wsadzić to mięso skoro ziemniakjów nie ma...
:eek::-D

haahah mój to ma brzusio:-D poza tym nie mam nic do zarzucenia;-)
wój też nie wygląda tak źle:happy2:

noi mi odpowiedział na dietę:
ale odchudzanie - mięso codziennie, ciekawe czy ktoś na tym schudł...
ale jak bez chleba?? ja muszę w cos wsadzić to mięso skoro ziemniakjów nie ma...
:eek::-D

Hahaha:-D oni tojak coś powiedzą to nie wiadomo śmiac sie czy płakać.

Dzieki Mary. Gratulacje! Idziesz jak burza z tymi kg! U mnie tez spadek drastyczny z 62 zeszlam na 60,5 nawet nie wiem kiedy ;-) Nie ma to jak niezawodny Dukan!

Dzis odbieram klucze do domku i zaczynamy remont :-) jupiiiiii !!!!

Klaudzia
2 dni temu robilam "twoje" muffinki w wersji czekoladowej i babkowej (bo nie mialam foremek) i powiem krótko - REWELACJA!!!! :-):-):-)
Do tego szklanka mleka - no i tak to ja moge sie odchudzac... hahahha :-D:-D:-D:-D

No i mamy kolejny kg na minusie :-):-):-)
89kg na skali tzn 7kg do celu :tak::tak::tak:

wyjatkowaona
I co? faktycznie wziełas sie za tą diete...?
Jak sie czujesz? Jak wrażenia...? Jakies efekty?

Ostatnia edycja:
reklama
No i mamy kolejny kg na minusie :-):-):-)
89kg na skali tzn 7kg do celu :tak::tak::tak:

wyjatkowaona
I co? faktycznie wziełas sie za tą diete...?
Jak sie czujesz? Jak wrażenia...? Jakies efekty?

Wstyd sie przyznać ale jeszcze nie zaczęłam. Byłam ostatnio w marketach i szukałam tego soku bez cukru i nie znalazłam. jeszcze poszukam w tym tygodniu a jak nie to sam owoc bede wyciskac chociaz nie widzi mi się to bo jeszcze nie posiadam sokowirówki :zawstydzona/y: itp.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry