Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam dosyć. Może być i drastyczna (dieta) ważne by zadziałała i żebym we wrześniu na weselu była laska :-).Cały ten wątek jest w zasadzie głównie o jednej diecie ;-)Dziewczyny czy któraś z was przeszła jakąś suuper dietę na której szybko schudła?
Potrzebuje jakiejś diety, już nie mogę patrzeć na ten brzuchmam dosyć. Może być i drastyczna (dieta) ważne by zadziałała i żebym we wrześniu na weselu była laska :-).
Od tego tygodnia zaczynam przechodzić na :
Diete odtłuszczająca dla pacjentów przygotowywanych
do zabiegów kardiologicznych
:-)
Aaaa , mozna zrzucić w 2,5 m-ca 20kg no i zeby nie było zaden zabieg mnie nie czeka ;-)
mam podobnieo my gosh!!
To ja dietę umiałam utrzymać tylko raz w życiu - jak Marika miała kolki. A tak to moja silna wola się chowa na widok np. kabanosików itp![]()
mam podobnie, dzisiaj rano postanowiłam wyrzec się cukru po czym po południu nalewając sobie coli do szklanki powiedziałam że od przyszłego tygodnia zacznę , a bo galaretka w lodówce , a to cola do wypicia , i pyszne ciacho kupione
znowu mi przybędzie zamiast ubywać , czas wrócić na basen