• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

a u mnie wreszcie po tygodniu ruszyło - mam 1kg mniej :-)

dawno nie aktualizowalam suwaka a przybralo mi sie w sumie 2kg...
Na dzien dzisiejszy 91.4:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
65 waże a chciałam jak przed ciążą czyli 55kg.

Brzuch mój tragiczny jest może dlatego tak się tym przejęłam.

Aż taka szczupła to nie jestem :) Na dodatek baaaardzo niska 157cm :zawstydzona/y:

65 waże a chciałam jak przed ciążą czyli 55kg.

Brzuch mój tragiczny jest może dlatego tak się tym przejęłam.

Aż taka szczupła to nie jestem :) Na dodatek baaaardzo niska 157cm :zawstydzona/y:
Aaa to w sumie zmienia postać rzeczy... mam na myśli proporcje do wzrostu...
Pamiętaj że najczesciej waga szybko zrzucana wraca z nawiązką w tempie natychmiastowym... Lepiej dłużej zrzucać a na trwałe :tak:

A u mnie kolejne 0,5kg mniej - tralalallalal :-)

BRAWOOOOO!!!!! ja nie wiem jak u mnie z waga bo baterie mi sie wyczerpaly w wadze i nie mam jak sprawdzic ale pewnie stoje w miejscu bo przy @ to zawsze tak jest :/ no ale prawdopodobnie dzis podpiszemy umowe o chate ktora chcemy wynajac a jest do remontu wiec troche stresu i biegania bedzie bo kompletnie nic nie mamy oprocz lozka sofy stolika i mebli oliverka wiec bede ciagle w ruchu i na jedzenie pewnie nie bedzie czasu bo musimy wyrobic ze wszystkim przed Polska ;-)

reklama
wyatkowa , dieta super:tak:
muszę jeszcze tylko D namówić żeby z niej skorzystał:-Dbo coś mu ciężko idzie.,.. hehe
Ja chciałam żebysmy się oboje odchudzili ale mój B powiedział,że sama mam sie odchudzać bo on woli jeśc tłuste i go to nie interesuję on uważa ze jak schudnie to już bedzie jak pół d*** za krzoka wyglądał haha

Twój mąż to wagowo widzę dobrze wygląda weź zobacz mojego pulpetka hehe temu to potrzebna dieta dopiero :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry