• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Czuję sie jakbym prowadziłą tu bloga :)
klaudzia i jak z dietka?

u mnie dziś waga stoi, ale jestem przed okresem i podobno tak jest :) dziś na śniadanko była jajeczniczka i twarozek wiejski z chlebkiem dukanowskim :) potem owsianeczka , łosoś z piekarnika i nie wiem co na kolacyjkę. Może dzis upiekę serniczek dukanowski?

dziś idę na basen - zaplanowałam sobie to 2 razy w tyg.

hehehhe - tez miałam taki okres że wiekszośc sie wykruszyła.... ;)
Ja póki co staram sie utrzymać to co mam i troche znormalizować organizm...
Kto wie, moze za jakiś czas....
No ale póki co MOCNO trzymam kciuki za Ciebie...
Przede wszystkim nie poddawaj sie jak waga ci stanie na jakiś czas.... :) :)

Banana ,ale ze mnie gamoń:-D:-D jak moze byc serek ponizej 0% tluszczu:-D chodziło mi o 5 %, ale to juz nieaktualne , bo znalazłam serek 0% ;-)
dziś kolejne 200 g mniej:-) wiecie co nie wiedziałam , ze mozna takie pysznosci jeśc.
polecam DROŻDŻÓWKI !!!!!!!!!!! KLAUDZIA JESTEŚ WIELKA!!!!!!!!!!!!
Zjadłąm wczoraj tylko jedna , bo przekroczyłąbym limit otrebów;-)
Etna ja jestem zawzieta, ale najgorzej za cos mi sie zabrac.

Dziekuje za kciuki!!!!!
p.s.czopki gówn.... dały. dziś poszło samo w końcu

Banana ,ale ze mnie gamoń:-D:-D jak moze byc serek ponizej 0% tluszczu:-D chodziło mi o 5 %, ale to juz nieaktualne , bo znalazłam serek 0% ;-)
dziś kolejne 200 g mniej:-) wiecie co nie wiedziałam , ze mozna takie pysznosci jeśc.
polecam DROŻDŻÓWKI !!!!!!!!!!! KLAUDZIA JESTEŚ WIELKA!!!!!!!!!!!!
Zjadłąm wczoraj tylko jedna , bo przekroczyłąbym limit otrebów;-)
Etna ja jestem zawzieta, ale najgorzej za cos mi sie zabrac.

Dziekuje za kciuki!!!!!
p.s.czopki gówn.... dały. dziś poszło samo w końcu

Martolinka idziesz jak burza ;-)

Ciesze sie ze drozdzowki smakowaly ;-)

Ja wczoraj niestety poleglam, mialam wczoraj zakladana spirale i tak mnie to bolalo juz po ze w efekcie skonczylam w toalecie wymotujac. Musialam wziasc tabletki od bolu, ale mialam pusty zoladek i niestety najszybciej bylo mi po prostu zrobic kanapke. Za to zjadlam proteinkowy obiad ale efektow niestety brak, bo na kolacje maz zrobil mi kolejne kanapki :dry: ale dzis wracam do gry i koniec z kanapeczkami!!!! Dodatkowo nakleilam sobie swoja fotke sprzed kilku lat na lodowce i bedzie mnie motywowac.

Za chwilke mama przyjedzie z reszta moich produktow do diety typu mleko w proszku, i niskotluszczowe kakao ktore wykorzystam do zrobienia nutelli do mufinek w przyszlym tyg. a dzis zrobie tez drozdzowki jezeli uda mi sie kupic twarog.

;-)

lkaudzia nie poddawaj sie tylko do roboty :) ja własnie robie drozdzowy i mufinki , bo drozdzowy zjadłą wczoraj maż :)
a ja nie moge znalezc kakao ponizej 11 %, ale szukam :) w sklepie otreby owsiane ida jak woda :)

he he mary niezła zawartosc :P

Dziś zakończyłąm fazę uderzeniową:tak: z wynikiem - 3,7 kg:-D:-D szkoda , ze do 4 nir dociagnełam:-p od dziś warzywka ;-);-) 5 dni szaleństwa

klaudzia jak u Ciebie?

Martolinka, niezly wynik. U mnie tragedia, lodowka pelna proteinkowych skladnikow a ja sie obzeram czym popadnie. Dzis jak maz wroci z pracy biore sie za pieczenie i od jutra mam nadzieje juz na powazne podejsc do diety hehe. ;-)

A moglabys mi podac przepis na Twoj chlebek? chcialabym sprobowac ;-)

reklama
Poniedziałek to dobry dzień na początek czegoś nowego:tak: chlebek- odobno najlepszy z mozliwych. innych nie robiłam a ten mi smakuje. Raz probowałam taki z mikrofali , ale to nie to samo co z piekarnika
2 szkl.otrebów pszennych, 4 szkl.otr.owsianych, 1 szklanki skrobii kukurydzianej , 8 jaj, pol szklanki maslanki, pok kilograma srka wiejskiego, lyzeczka soli , proszek do pieczenia- 1 lyzeczka

otreby , skrobie , sol,proszek mieszamy, dodajemy maslanke, zoltka i serek wiejski- mieszamy. ubijamy piane z bialek i dodajemy do reszty. wkladamy do prpstokatnych foremek- 1,5 godz , 200 stopni:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry