Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czuję sie jakbym prowadziłą tu bloga
klaudzia i jak z dietka?
u mnie dziś waga stoi, ale jestem przed okresem i podobno tak jestdziś na śniadanko była jajeczniczka i twarozek wiejski z chlebkiem dukanowskim
potem owsianeczka , łosoś z piekarnika i nie wiem co na kolacyjkę. Może dzis upiekę serniczek dukanowski?
dziś idę na basen - zaplanowałam sobie to 2 razy w tyg.

jak moze byc serek ponizej 0% tluszczu
chodziło mi o 5 %, ale to juz nieaktualne , bo znalazłam serek 0% ;-)Banana ,ale ze mnie gamońjak moze byc serek ponizej 0% tluszczu
chodziło mi o 5 %, ale to juz nieaktualne , bo znalazłam serek 0% ;-)
dziś kolejne 200 g mniej:-) wiecie co nie wiedziałam , ze mozna takie pysznosci jeśc.
polecam DROŻDŻÓWKI !!!!!!!!!!! KLAUDZIA JESTEŚ WIELKA!!!!!!!!!!!!
Zjadłąm wczoraj tylko jedna , bo przekroczyłąbym limit otrebów;-)
Etna ja jestem zawzieta, ale najgorzej za cos mi sie zabrac.
Dziekuje za kciuki!!!!!
p.s.czopki gówn.... dały. dziś poszło samo w końcu
ale dzis wracam do gry i koniec z kanapeczkami!!!! Dodatkowo nakleilam sobie swoja fotke sprzed kilku lat na lodowce i bedzie mnie motywowac. Banana ,ale ze mnie gamońjak moze byc serek ponizej 0% tluszczu
chodziło mi o 5 %,....
Dziekuje za kciuki!!!!!
....

z wynikiem - 3,7 kg
szkoda , ze do 4 nir dociagnełam
od dziś warzywka ;-);-) 5 dni szaleństwaDziś zakończyłąm fazę uderzeniowąz wynikiem - 3,7 kg
szkoda , ze do 4 nir dociagnełam
od dziś warzywka ;-);-) 5 dni szaleństwa
klaudzia jak u Ciebie?
chlebek- odobno najlepszy z mozliwych. innych nie robiłam a ten mi smakuje. Raz probowałam taki z mikrofali , ale to nie to samo co z piekarnika