• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Od dziś zaczynam trzymajcie kciuki:tak:
twarożek ze szczypiorkiem i szyneczka z indyka, na obiadek pstrag z pary , kolacja- jeszcze myslę. Muszę poszukac jakichś deserków

edit. Na kolacje pieczona kura w przyprawach :) pycha.
Jutro piekę biszkopt , żeby coś słodkiego mieć na ząb.
Robiłąm dziś chlebek , ale mi nie wyszedł- nie mogę dostać skrobii kukurydzianej,

KLAUDZIA JAKI TY PIEKŁAŚ CHLEBEK ?

Ostatnia edycja:
reklama
Sandra wiesz myslę , ze droga nie jest. Wczoraj 3 pstrągi kupiłam za 20 zł.
Trzeba zainwestowac po otreby , ok.2 zł za paczke , słodziki, ocet winny , olej pearafinowy- tego smaku nie jestem w stanie zdzierzyc. Wiesz mozesz wydac majatek na cielecine ,wolowine , ale po co. Przeciez indyk , kura , czy chude mielone ze swinki jest ok:) a pozniej jak mija aza proteinkowa to mozesz rzucic sie na warzywka- ja juz za nimi tesknie:tak: poza tym woda , woda , woda, mleko , twraog , JAJKA , jogurty nat. takie wyliczanie wydaje sie mało atrakcyjne , ale wejdz np.sobie na stronke Przepisy w diecie proteinowej - Dukana. tutaj sa cudeńka do zjedzenia :) Ale Ty jestes chudziutka wiec na co Ci to?;-)
co do ćwiczeń to planuje 2 razy besen w tygodniu- oprocz oczywiscie zajec młodego. Wczoraj byłąm pierwszy raz. I do teho brzuszki.

Dziś na sniadanie jajecznica z wedzonym lososiem , na obiad piers z kurczaka w sosie czosnkowym, kolacja -owsianka:) a w miedzyczasie jeszcze placuszki z cynamonem , i biszkopt

Martolinka najprostszy to jajo, lyzka homo, 2 lyzki otrebow owsianych, 1 lyzka pszennych i przyprawy jak kto lubi, na ostro, z czosnkiem, na slodko ze slodzikiem itd wszystko miesza sie razem i smazy na teflonowce. Ale ja jakos za tym nie przepadalam i wolalam sobie upiec tylko z tym to juz wiecej roboty.

sklad ten sam z tym ze ubijemy bialko i dodajemy do reszty. do tego szczypta proszku do pieczenia i do piekarnika na 25-30 min. trzeba obserwowac bo jak za bardzo sie spiecze do jest do wyrzucenia ale smakuje zarabiscie ;) a w dni z warzywkami z szynka, pomidorkiem i ogorkiem po prostu bajka!

Choc ja wam powiem ze w dni samych protein do obiadu i tak jadlam troche pomidora i zielonego ogorka bo to praktycznie sama woda a i tak chudlam szybko!

Powodzenia ;-)

Idę jak burza!!!!!!!! od poniedziałku 3,1 kg. mniej:-) troche sie martwie , czy to nie za duzo.Mam nadzieje, ze przystopuje. jestem wciaz najedzona. Tylko brakuje mi warzyw. W piekarniku piecze sie ciasto jogurtowe . Pyyyycha;-)
Klaudzia znalazłam przepis na wiksza ilosc chlebka- na baazie serka grani!!!!!:szok: ale jest pyszny. Wyszly mi 3 podluzne nieduze blaszki. Czesc zamroziłam.Szkoda , ze mozna jesc tylko 4 kromki dziennie.
Dzis na obiad sznycle z indyka z placuszkami na słono:tak:

tylko martwo mnie zaparcia.. 3 dzień i nic. dzis robie sobie lewatywe.

Ostatnia edycja:
Idę jak burza!!!!!!!! od poniedziałku 3,1 kg. mniej:-) troche sie martwie , czy to nie za duzo.Mam nadzieje, ze przystopuje. jestem wciaz najedzona. Tylko brakuje mi warzyw. W piekarniku piecze sie ciasto jogurtowe . Pyyyycha;-)
Klaudzia znalazłam przepis na wiksza ilosc chlebka- na baazie serka grani!!!!!:szok: ale jest pyszny. Wyszly mi 3 podluzne nieduze blaszki. Czesc zamroziłam.Szkoda , ze mozna jesc tylko 4 kromki dziennie.
Dzis na obiad sznycle z indyka z placuszkami na słono:tak:

tylko martwo mnie zaparcia.. 3 dzień i nic. dzis robie sobie lewatywe.

Martolinka ja na poczatku tez mialam zaparcia. Organizm musi sie przyzwyczaic. Jak przejdziesz na warzywka wszystko powinno sie unormowac ;-) Najwazniejsze zebys jadla otreby ;-)

jem , ale tez wiecej jak 3 łyzki zjesc nie mozna. Albo owianke , albo placki .
a powiedz jak Twoja waga szła w dół? jak warzywka włączyłas to zatrzymało sie?

jem , ale tez wiecej jak 3 łyzki zjesc nie mozna. Albo owianke , albo placki .
a powiedz jak Twoja waga szła w dół? jak warzywka włączyłas to zatrzymało sie?

pierwsze 5 dni schudlam 4 kg jezeli dobrze pamietam. To jest najwiekszy i najszybszy skok wagowy. Pozniej chudlam okolo 0,5-1,5 kg tygodniowo ;-) i chudlam identyko niezaleznie czy jadlam same proteiny czy warzywka dlatego pozwolilam sobie normalnie jesc pomidorka i ogorka do obiadu czy na kanapke nawet przy samych proteinach ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry