• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Ale ja juz od dluzszego czasu nie jestem na diecie... Tylko odkad Ł wypłynal (2tyg) nie mam czasu na nic - łacznie z jedzeniem ;)

ja tez nie mam czasu na jedzenie ale czekolade lub inne batoniki zawsze podkradne z kuchni :dry:
Moze teraz przy stresie zejde w dol troche... bo jak tak dalej pojdzie to znowu nie bede sie miescic w spodnie sprzed ciazy hehe

Mary a Ty dalej planujesz leciec w dol z waga? czy to byl Twoj ostateczny cel ? ;-) rewelacyjnie schudlas!

reklama
Nawet jesli bym planowala dalej leciec w dol to wiem juz z doswiadczenia ze zaraz by mi to wrocilo... Moja stałą i stabilną waga zawsze bylo 81-82kg i do tego bede dążyc a pozniej w miare mozliwosci trzymac :)

Pewnie. U mnie tak jest wlasnie z 61. Jak schudne tylko troszke to zaraz wraca....pewnie to dlatego ze jak juz waze mniej to predzej sobie na wszystko pozwalam. Zwaze sie jutro z rana i zobacze ile waze ;-)

Ja prawie 3 kg w 3 tygodnie, niecałe właściwie, schudlam. Po prostu zupelnie nie mam czasu jeść. Choc jak juz dopadne do lodwóki to wpierniczam na akord, za caly dzien, wszytsko co mi w ręce wpadnie

pojechałąm w piatek na zakupy. Chciałm kupic sobie spodnie , bo juiz nie miałam co na tylek wlozyc... gdy okazało sie jaki rozmiar musiałabym kupic to pomyslałam dosc... Za pieniadze na spodnie kupiłam profesjonalna wage , najnowsze przepisy dukana0 empik 4 mijsce wsrod najlepiej sprzedajacych sie.
Na jutro zrazy z indyka :) jeszcze tylko pomysł na sniadanie i kolacje.. macie jakies pomysły.
Mam 180 cm. wzrostu... waże 86 kg. Przytłam w ciagu miesiaca 5 kg :( przez dogadzanie sobie. chce schudnac do swiat Boze Narodzenia do 70-72 kg. teraz jeszcze musze sobie fazy wyliczyć

pojechałąm w piatek na zakupy. Chciałm kupic sobie spodnie , bo juiz nie miałam co na tylek wlozyc... gdy okazało sie jaki rozmiar musiałabym kupic to pomyslałam dosc... Za pieniadze na spodnie kupiłam profesjonalna wage , najnowsze przepisy dukana0 empik 4 mijsce wsrod najlepiej sprzedajacych sie.
Na jutro zrazy z indyka :) jeszcze tylko pomysł na sniadanie i kolacje.. macie jakies pomysły.
Mam 180 cm. wzrostu... waże 86 kg. Przytłam w ciagu miesiaca 5 kg :( przez dogadzanie sobie. chce schudnac do swiat Boze Narodzenia do 70-72 kg. teraz jeszcze musze sobie fazy wyliczyć

Trzymam kciuki

Klaudzia , Mary mam pytanie

Jak z Waszym zdrowiem , wypróznianiem samopoczuciem podczas "dukania"?? wiele mam ma jies problemy sennosc, znuzenie, zaparcia. Otręby powinny pomóz z zaparciami.Czytam i czytam. Stworzyłąm sobie jadłospis na pierwsza faze-6 dni. Dobrze, ze sa ryby:tak: macie linka do bułeczek ?
Zrobięsobie dzis galarete z kurczaka:tak:Odchudzam sie z siostra i sie mobilizujemy

jak macie jakies fajne , godne polecenia przepisy to prosze.
To pierwsza moja dieta. Zawsze byłam szprycha max.70 kg a tu takie coś na wadze:tak: najpierw tabsy teraz ciaza

Klaudzia , Mary mam pytanie

Jak z Waszym zdrowiem , wypróznianiem samopoczuciem podczas "dukania"?? wiele mam ma jies problemy sennosc, znuzenie, zaparcia. Otręby powinny pomóz z zaparciami.Czytam i czytam. Stworzyłąm sobie jadłospis na pierwsza faze-6 dni. Dobrze, ze sa ryby:tak: macie linka do bułeczek ?
Zrobięsobie dzis galarete z kurczaka:tak:Odchudzam sie z siostra i sie mobilizujemy

jak macie jakies fajne , godne polecenia przepisy to prosze.
To pierwsza moja dieta. Zawsze byłam szprycha max.70 kg a tu takie coś na wadze:tak: najpierw tabsy teraz ciaza
Musze powiedziec ze zdrowotnie czulam sie OK :tak:
Lekkie osłabienie pojawilo sie na 2 dzień i minelo na 3dzien, ale wiem ze niektore osoby czuja sie dluzej oslabione. Mysle ze to zalezy tez od ilosci jakie spozywamy - ja tam sobie nie żałowałam ;-)
W sumie 3 razy po dluzszej 2-3tyg przerwie wracalam do diety - za kazdym razem organizm wolniej reagowal ale w stosunku do innych diet i braku meczarni glodowymi dawkami to i tak uwazam ze super.
Otreby pomagaly mi na tyle zeby co 2-3dzien byc w toalecie w fazie proteinowej, w fazie z warzywami problemu nie mialam. Przez ostatnie 2 m-ce (maj,czerwiec) bralam tez alli co juz calkowicie usunelo problem wyproznien)
Obecnie jem normalnie w 100% choc powinnam raz w tyg zrobic dzien proteinowy ze nie wspomne o fazie stabilizacyjnej ktora olałam :zawstydzona/y:
Póki co nic mi nie wraca a wrecz przeciwnie ;-)
Ale znajomi z ktorymi robilam ostatni raz dukana odrobili juz ubytki tzn kg zrzucone im wrocily, wiec mysle ze to indywidualna sprawa...
Pisz koniecznie jak tam efekty i samopoczucie....

Martolina ja trzymam kciuki, tez myslalam ze jednym plusem po odstawieniu mamy od cyca bedzie mozliwosc rozpoczecia diety dukana, ale waga leci sama w dół, najbardziej po powrocie do pracy.

Ja to mam staszne wachania wagi, raz jestem szczuplejsza a raz paczek

naprawde: rok przed zajsciem w ciaze 78
jak zaszlam w ciaze 63
pod koniec ciazy 79
teraz 61

skacze jak bumerang

Bede ci kibicowac

reklama
Dziś pierwszy dzień:tak:
trzymajcie kciuki!!!!!!!!!
dziś na śniadanko twarożek ze szczypiorkiem i szyneczka z indyka:tak: będę dziś piec chlebek, zawsze lepiej będzie smakować:tak: na obiadek pstrąg z pary . kolacja jeszcze myślę:tak:
teraz kawusia:tak:poza tym zaraz wyczaję jakieś deserki na ząb

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry