• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Martolinka u mnie tragedia... tzn ciagle nie zaczelam :/ caly czas znajduje powod dla ktorego nie moge przestac jesc :/ i jakos brak mi weny na gotowanie proteinkowe. :-( musze w koncu zaczac bo do Listopada chcialabym wazyc te 55kg no ale jak widac bez pracy nie ma kolaczy... jak zaczne to napewno sie tu wstawie!

sama zrobiłam :) myśle jakby je udoskonalic , ale smakuja wybornie .mam tez przepis na tort z rabarbarem, szka , ze nie mozna go niczym innym zastapic
Martwi mnie , ze stoje na warzywkach. No nic od piatku proteinki wiec moze sie cos ruszy

sama zrobiłam :) myśle jakby je udoskonalic , ale smakuja wybornie .mam tez przepis na tort z rabarbarem, szka , ze nie mozna go niczym innym zastapic
Martwi mnie , ze stoje na warzywkach. No nic od piatku proteinki wiec moze sie cos ruszy

Nie martw sie, ja tez mialam zastoj zaraz po proteinkach i przy okresie. Zobaczysz ze jak tylko skonczy Ci sie okres kg poleca w dol ;-)

daj przepis na te ptasie mleczka, a udoskonalic moze jakimis olejkami?

Martolinka jestes wielka! ja takich przepisow szukalam wieki, ale tez pewnie teraz wiecej tego przybylo bo moda na ta diete i dziewczyny kombinuja ;-)

u mnie jest taki problem ze sniadaniami, bo nie wiele rzeczy lubie a od jajecznicy robionej bez masla to mnie naciaga, ssanie mam od momentu gdy sie obudze i nie mam cierpliwosci do pieczenia chleba wiec siegam po normalny chleb no i dupa z dieta :/ musze upiec ten Twoj chlebek. A powiedz ile tych kromek mozna zjesc dziennie? no i na ile dni starcza tego przepisu? reszte zamrazasz czy w lodowce trzymasz? ;-)

Klaudzia ten mój chlebek jest naparwde fajny i mysle , ze spokojnie na 10-14 dni wystarczy :) takze troche roboty, ale na dłuzszy czas masz spokój. ja sobie zamrazaam . Wczoraj wyciagnełam wiekszy kawałek i wystarczy mi do końca tygodnia.
kromek molzna zjesc 3- 4 dziennie!!!
ja na sniadanie jem chlebek , jajka , serek grani , czaje sie na musli(dam Ci przepis) :)

u mnie w końcu sie ruszyło :) waga leci w dół , kurcze jeszcze tylko dwa dni warzywek :(

reklama
Mowilam ze ruszy w dol ;-)

Ja wlasnie zerklam jeszcze na przepisy (wczoraj siedzialam do 1 w nocy przegladajac hehe) i zmykam do kuchni robic tosty i paste jajeczna ;-)
Mam nadzieje ze nie polegne dzis ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry