• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Martolinka ja jadlam lososia w folii z grilla tez z cytrynka, dzis wyjatkowo soczysty i nasiakl wszystkimi przyprawami ;-) jutro wazenie choc pewnie nic jeszcze nie zeszlo ;-) ciekawa jestem (zjadlam 2 biszkopty dzis :dry: probowalam dac Oliverowi i zapomnialam o diecie hehe) masakra.... a chodza mi po glowie kanapeczki teraz.... ajjjj chyba musze cos upiec bo zwariuje.

Jak to moja babcia mi powtarza niektorzy jedza by żyć, a inni żyją by jeść... moja babcia nalezy do 1 grupy ja zdecydowanie do 2 :dry: ;-)

Dziekuję , dziękuję:tak: dzis kolejne 300 g. mniej. Jak zobaczę 7 z przodu na wadze to chyba umrę z radości.
Ja też miałam przemiane materii , której mi wszyscy zazdrościli. Kiedyś pani pedagog w liceum zaprosiłą mnie na rozmowe, czy , aby nie mam anoreksji. he he :tak:
teraz robie sie juz stara i taki los , co zrobic:-D
dziś na śniadanko twarożek ze szczypiorkiem i chlebkiem :tak: w między czasie serek homo z aromatem migdałowym . Na obiadek pstrag (mmmmmmm kocham rybki ) i jajka , sałata ;-)sadzone. Kolacja hmmmm pomyśle
od jutra proteiny:zawstydzona/y:

U mnie od wczoraj 600gram mniej :-D wooohoooo!

Wlasnie wpierniczam chlebek, tym razem upieklam sobie w piekarniku ale z mojego przepisu i serek topiony ;-) na obiadek tez chyba skusze sie na jakas rybke a na kolacje jeszcze nie mam pomyslu.... moze zrobie sobie kurczaka w nalesniku ;-)

wieczorem przychodzi kolezanka obciac mi wlosy i wypada mi zrobic jakas kolacje dla niej takze wiec sobie zrobie dietetycznie a jej full wypas z warzywkami itp ;-)

proszę o przepis na naleśnika :) gratki!!!!

Klaudzia to ptasie mleczko jest pycha!!!! Cytuję z innego forum

A ja trochę zmodyfikowałam przepis =Inki, żeby był dla mnie mniej problemogenny jeśli chodzi o zalecenia Dukana, no i bardziej smaczny
icon_e_wink.gif
Nie dodaję jogutru owocowego (bo pytanie które można i ile?) i mało mleka. Zwiększam też proporcję białka na ilość jogurtu. A więc:

0,5 szklanki mleka 0%
1 szklanka jogurtu naturalnego 0%
2 białka
3-4 tableki słodzika
pół opakowania żelatyny (polecam Oetkera)
łýżeczka kawy rozpuszczalnej i/lub aromat waniliowy

Melko zagotowuję z kawą. Rozpuszczam w takim żelatylę. Dodaję to do jogurtu i razem miksuję. Na końcu dobrze ubite białka. Jeszcze raz wszystko zmiksować i do lodówki

Ja zamiast jogurtu dałam serka homo 0%

Ostatnia edycja:
13 dzień diety 5 kg mniej!!!! :)

dzis drugi dzień proteinek: sniadanko- owsianka, 2 jaja na miekko kanapka z wedlinka
obiad- wołowinka w sosie z ostrej papryki
kolacja- sałatka z tuńczyka
w miedzyczasie duuuuuuuuuuuuuzo wody i drozdzoweczki klaudzi!!!

KLAUDZIA JAK IDZIE?

reklama
Martolinka u mnie 59kg i stwierdzilam ze jednak tyle mi wystarczy ;-) na razie daje sobie spokoj z dieta, moze na wiosne jak zas przytyje hehe ale bede Cie wspierac i dalej trzymam za Ciebie kciuki. Mi teraz wystarczy zrobic 3 dni proteinkowe raz na jakis czas i jest super ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry