• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
martolinka możesz i mi wysłać? przygotuje się mentalnie. Jak juz skończe karmić (może kiedyś to nastapi) to sie wezmę. A wogóle to słysząłam, ze w tej książce jest cos o karmieniu piersią (tak twierdzi chrzestna michasia co się na te diecie odchudzila 10kg ale ona jest troszkę nierozgarnięta, wiec zamiast tego karmienia moglo byc zupelnie o czym innym hehe)
ilonaurbanska@gmail.com

jeśli któraś posiada program TVS to codziennie rano i wieczorem jest zumba fitness , w internecie też jest i można sobie ze strony oglądać i ćwiczyć :)

Martolinka powiedz mi czy jak ja nie lubię słodyczy to musze jeść te desery co mają w przepisach czy mogę z tego zrezygnować(np.piernikowe babeczki itp...)

No dobra to ja po urodzinach się biore za siebie. Tylko najgorsze będą swięta.Już to widzę. .. :P A powiedz na początku jakie jadłaś mięsko? Koniny to chyba nie będę kupwac...:D

Wyjatkowa oblicz swoje BMI bede mogla powiedziec Ci wtedy kilka słów jeszcze.
Jem przede wszyatkim kurczaka , mielone z indyka , dorsza, łososia, tuńczyka , makrele wędzona. Czasem mielone z wołowiny , ale jak widzę, że jest chuda

reklama
Niedowaga< 18,5

Waga w normie18,5 - 24,9
Nadwaga25 - 29,9
Otyłość stopnia I30 - 34,9
Otyłość stopnia II35,00 - 39,99
Otyłość stopnia III > 40

Ja mam 25.9

Ważę 63 chce 50 :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama