• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
wyjatkowaona ja pierwsze dwa dni mam zamiar przezyc na tym co jest w lodowce: pierś z kurczaka, jajka, tuńczyk, serek cottage (serek wiejski) i twaróg (półtlusty - wiem że powinien byc chudy, ale przeciez nie wyrzuce).

jajecznice moge jesc codziennie razy hahaha :)

Anadri spokojnie mozesz dojesc to co masz w lodowce ;-) Zycze powodzenia. Dluga droga przed Toba. aaa no i przy tych kg ktore chcesz zrzucic to polecam zrobienie 1 fazy uderzeniowej przez 7 dni ;-)

xxxklaudziaxxx - dzięki ; jak widać moje przygotowania do diety trwają już od jakiegoś czasu, bo piję już drugie opakowanko kawy , a nabiał uwielbiam, jaja mogę jeść, bo mam dobry cholesterol ... gorzej z rybami ...

Klaudzia mazeina to SKROBIA KUKURYDZIANA, maka to co innego. Dukan zaleca Skrobię :) jest dostepna w sklepach ze zdrowa zywnoscia , podobno w delikatesach Bomi i na allegro oczywiscie.
co do picia to woda , herbata, kawka tez , ale nie za duzo :) najlepiej naturalna , nie rozpuszczalna. Wody smakow?? po co sie truc chemia? lepiej dodac odrobine soku z cytryny , listek miety , czy kawałek imbiru

anadri i klaudzia ma racje co do 7 dniowej uderzeniówki!!! tylko nie wiecej bez konsultacji z lekarzem

wyjatkowa, ilona , mama wysyłam jeszcze raz bo wkradł sie jakis blad

Ostatnia edycja:
xxxklaudziaxxx - dzięki ; jak widać moje przygotowania do diety trwają już od jakiegoś czasu, bo piję już drugie opakowanko kawy , a nabiał uwielbiam, jaja mogę jeść, bo mam dobry cholesterol ... gorzej z rybami ...

Pamietaj ze mozesz jesc prawie kazde miesko przygotowane dietetycznie. Wiadomo najlepiej kurczak lub indyk ale mozna probowac ;-) a ryby polecam robic w folii w piekarniku lub grillu czyste proteinki no i smakuja o niebo lepiej!!!

Oooo to chyba bedzie dieta dla mnie :-):-) jaja, twaróg, kurczak, tuńczyk boooooze tosz to moze ukochane produkty :szok: cukru w ogóle nie używam no i kawa rozpuszczalna bez cukru oczywiscie. Widac tuczy mnie obiad mamy haha ktorego od jakiego czasu nie jem ale np pizza czy buła z kotletem hahaha. Czas wrócic do zdrowego odzywiania. KIedys schudlam tez dobre 12 kg po szkole sredniej gdzie stresy maturalne i inne zagryzałam....takze dałam rade :) bez diety....jadłam niskokalorycznie & beztłuszczowo...... i podziałało. Bez wyrzeczeń sie nie obeszło, inna kuchnia itp....

Heh to ja będe jadła rano jajecznice :P
Na obiad nie wiem co :P

Na kolację ryby , bo lubię hehe :)

Jak zobaczyłam te przepisy to mi się od razu zachciało zjeść coś normalnego ,czytając zgłodniałam od razu chba czuję ,że to prędzej głodówka będzie :( Szkoda ,że u nas nie ma sklepu ze zdrową żywnością...;/

Idę robić spaghetii :) W tym tygodniu zrobię sobie zakupki i zapiszę sobie przepisy warte uwagi i proste w zrobieniu by nawet mój B zjadł bo on przy 180cm waży 130 kg !!!!!!!! ;/

jak macie jakieś pomysły proste na dania to piszcie ja z chęcią sobie je spiszę i będę gotować :)
RYbka w folii hmmm tzn? Rybka do foli a czymś można przyprawić>

Klaudzia i Martolinka piszcie co tam serwowałyście sobie , byle było łatwie do zrobienia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Heh to ja będe jadła rano jajecznice :P
Na obiad nie wiem co :P

Na kolację ryby , bo lubię hehe :)

Jak zobaczyłam te przepisy to mi się od razu zachciało zjeść coś normalnego ,czytając zgłodniałam od razu chba czuję ,że to prędzej głodówka będzie :( Szkoda ,że u nas nie ma sklepu ze zdrową żywnością...;/

Idę robić spaghetii :) W tym tygodniu zrobię sobie zakupki i zapiszę sobie przepisy warte uwagi i proste w zrobieniu by nawet mój B zjadł bo on przy 180cm waży 130 kg !!!!!!!! ;/

jak macie jakieś pomysły proste na dania to piszcie ja z chęcią sobie je spiszę i będę gotować :)
RYbka w folii hmmm tzn? Rybka do foli a czymś można przyprawić>

Klaudzia i Martolinka piszcie co tam serwowałyście sobie , byle było łatwie do zrobienia.

wyjatkowaona.........to daj mojemu D. troche kilogramów od Twojego......Mój to przy 180 cm teraz wazy chyba z niecałe 80 kg :eek: wyglada chudo...jak dla mnie. Ponad m-c bez żony dal mu w dupke hahahaha. Zawsze okolo 84 bylo a teraz? Flak a nie mięsień a brzuchol miał mini mini odstajacy - tak akurat a teraz mu wklęśnie za chwile.....nie lubie chudych facetów. Chłopy jak dla mnie powinni mieć ciała troche ale nie zas sam tłuszcz.....musze mojego chuderlaczka podtuczyć. Jak to mowia na śląsku: typowy chop śląski w barach szeroki w dupie wąski :-D:-D i taki byl moj maz i musi do tego wrocic bo mu miesnie zmalały :-):-)

Martolinka Ja dostałam :) ślicznie dziękuje....

reklama
wyjatkowa miałs blad w adresie- mam nadzieje ze doszlo. A Mazeine- skrobie kukurydziana kupisz na allegro :)
unikajcie słodzika na bazie aspartamu. Zeby jak najmniej go było.Ja zamiast słodzika kupiłam Ksylitol- cukier z brzozy. Mozna go uzywac. Ale jest dosc drogi- za 250 g.dałąm 22 zł :/ ale mam go juz miesiac :)oszczedzam
pamietajcie , ze otreby- max 3 łyzi dziennie, mazeina- 1 łyzeczka dziennie maks

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry