W
wyjatkowaonaa
Gość
w moim nazwisku był błąd zamias n to ja ń ale juz sobie sciągnełam sama z neta 
Curu nie lubie więc nie bede potrzebować słodzika ip
Curu nie lubie więc nie bede potrzebować słodzika ip
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ciekawe czy w anglii mozna to kupic. mi najbardziej zaley na tych otrebach - patrzyloam ostatnio w asda ale nie widziałam, albo slepa bylam. musze popatrzec w polskich sklepach, może ktos wpadł na super pomysł sprowadzenia tego z polski
sniadano: jajecznica z 4 białek jajka + 1 zółtko i 100 g serka cotagge light + herbata miętowa (uwielbiam rózne herabty: czerwone zielone smakowe ziolowe mniamuu - kawa błeee feee fujjj )
Normalnie moge na oliwie z oliwe usmażyć tylko tak normalnie 2 białka, 2 żółtka?
Hderbaty nie lubię, wole nestea ale jak juz to z cytrynką będę pić
Klaudzia mazeina to SKROBIA KUKURYDZIANA, maka to co innego. Dukan zaleca Skrobię![]()
Heh to ja będe jadła rano jajecznice
Na obiad nie wiem co
Na kolację ryby , bo lubię hehe
Jak zobaczyłam te przepisy to mi się od razu zachciało zjeść coś normalnego ,czytając zgłodniałam od razu chba czuję ,że to prędzej głodówka będzieSzkoda ,że u nas nie ma sklepu ze zdrową żywnością...;/
Idę robić spaghetiiW tym tygodniu zrobię sobie zakupki i zapiszę sobie przepisy warte uwagi i proste w zrobieniu by nawet mój B zjadł bo on przy 180cm waży 130 kg !!!!!!!! ;/
jak macie jakieś pomysły proste na dania to piszcie ja z chęcią sobie je spiszę i będę gotować
RYbka w folii hmmm tzn? Rybka do foli a czymś można przyprawić>
Klaudzia i Martolinka piszcie co tam serwowałyście sobie , byle było łatwie do zrobienia.
czesto Dukanki stosują make a potem nie ma efektów i się dziwią;-)