• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

anadri , martolinka - gratuluję :)
Ja na uderzeniowej schudłam 6 kg, a potem tak powoli powoli i zaczęłam się wkurzać troszkę i dwa ostatnie tygodnie odpusciłam ale od dzisiaj znowu walczę :) są efekty więc mam nadzieję, że teraz się nie poddam:) łącznie na dukanie schudłam 14 kg (5 miesięcy) to dużo czy mało??:) Sama nie wiem

reklama
wiesz co bez folii i to jeszcze zamrozone to moga sie przykleic. Natłusciłabym naczynie kilkoma kroplami oliwy.
a rybke to doprawiam : odrobine soli , pieprz , koperek i sporo soku z cytryny, i potem jak juz sie upiecze to jeszcze troche tej cytryny
najlepiej jakby to była swieza rybka , nie kupuj pangi bo tam zadnyck wartosci odzywczych nie ma

Martolinka uwazaj z ta cytryna bo mozna tylko odrobine :-( ja zostawialam sobie plasterek w folii i wtedy rybka nasiakla i byla pyszniutka

anadri , martolinka - gratuluję :)
Ja na uderzeniowej schudłam 6 kg, a potem tak powoli powoli i zaczęłam się wkurzać troszkę i dwa ostatnie tygodnie odpusciłam ale od dzisiaj znowu walczę :) są efekty więc mam nadzieję, że teraz się nie poddam:) łącznie na dukanie schudłam 14 kg (5 miesięcy) to dużo czy mało??:) Sama nie wiem

Jak dla mnie bomba :)

Anadri co do rybki to jednak najlepsza wychodzi z foli lub jezeli nie jadlas dzis jeszcze otrebow a jak lubisz opanierowana to ja bym opanierowala w otrebach i na patelnie teflonowa z odrobina oliwy. ;-) no a przyprawiac mozna czym tylko sie podoba

wiem właśnie , że można tylko trochę , ale do ryby muszę. Staram sie ograniczac , ale raz, dwa w tygodniu nie moge sie powstrzymac:tak:
polaa super wynik!!!!

klaudzia a Ty stosujesz 3 faza? ile schudłąś?

obiad: pierś z kurczaka
deser: jogurt naturalny z otrebami
kolacja: myśle

dzieki za info odnosnie rybki. a folia to taka srebrna? bo taka znalazłam na dnie szuflady :D

wiem właśnie , że można tylko trochę , ale do ryby muszę. Staram sie ograniczac , ale raz, dwa w tygodniu nie moge sie powstrzymac:tak:
polaa super wynik!!!!

klaudzia a Ty stosujesz 3 faza? ile schudłąś?

Martolinka ja schudlam na Dukanie 10/11 kg dokladnie nie pamietam. 3 fazy nie stosuje bo juz mi sie nie chcialo. Tzn staram sie ograniczac do slodyczy i pieczywa ale jem calkiem normalnie ;-) Jem malo ziemniakow bo jakos tak ostatnio wole ryz lub same miesko i salatke ale pozwalam sobie zjesc od czasu do czasu frytki czy jakiegos mcdonalda. waga stoi w miejscu!!!!! zadnych efektow jojo a diete skonczylam kilka miesiecy temu wiec jestem mega zadowolona ;-)

co do cytryny to ja musialam do herbaty dawac bo bez niej nie wypije ale za to ograniczylam do ryb i wszystko bylo oki ;-)

klaudzia ja w sumie też nic nie przytyłam jak zaczęłam jeść normalnie, tzn. no może kilo :P
ale od dzisiaj znowu się zawziełam bo jednak jeszcze chce schudnąć (cały czas chciałam ale ta silna wolna, masakra;/)

klaudzia ja w sumie też nic nie przytyłam jak zaczęłam jeść normalnie, tzn. no może kilo :P
ale od dzisiaj znowu się zawziełam bo jednak jeszcze chce schudnąć (cały czas chciałam ale ta silna wolna, masakra;/)

oooo to widze ze w czwartek nie tylko dla Marty bede gotowac dietetycznie hehehe bedzie kurczaczek ;-) hehe
juz sie nie moge Was doczekac ;-)

Fajnie z tymi spotkaniami macie :happy2: ja tutaj to pewnie nikogo nie poznam az do przedszkola :baffled: no bo nie ma gdzie.... tam mialam na przeciwko super kumpele wlasciwie kuzynke ale taka baaaaaaaaaaardzo daleka. A tu? sama jak palec, dobrze ze do Marcela moge pogadac troche haha bo by mnie chyba rozerwało bo ja gaduła jestem :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry