• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Sosy robie na bazie jogurtu naturalnego- tyle wariacji ile przypraw :)
Serków ile chcesz tylko chudych. najwazniejsze jest mieso jednak . jest taka zasada. Jedz mięso, pij mięso i zagryzaj mięsem :)

reklama
haha na szczescie miesko to nei tylko piers z kurczaka, ale tez mielone chude z indyka, chuda szynka z piersi, watrobka. mniamu.

ja sie zastanawiam czy mi tak malo nie spadło bo ja mało mięsa zjadlam przez te 6 dni w sumie. jakos tak zapomnialam o istenieniu piersi z kurczaka. no ale poprawiam sie !! postanowiałm 9 dni na uderzeniowej byc. z moja waga to chyba lepiej niz gorzej bedzie. dziś dzien mięsny zrobię.

a waga spadła 400 gramow od wczoraj. no i ... waże sie codziennie, a wiem, ze nie powinnam..

super sos czosnkowy (lepszy od jakichkolwiek gotowcow): jogurt naturalny, 2-3 zabki czosnku, sol, koperku troszke, ja lubię bardzo ostry. pycha!! i mozna go jeśc na uderzeniowej !!

anadri kochana mieso to podstawa. I to pewnie dlatego mało Ci spadło. ale teraz już się poprawisz!!! ja tez waze sie codziennie- nie jestem w stanie sie powstrzymac :)
watróbka z cebulka jest pyszna- do tego korniszonek!!!

sniadnko: 250 g jogurtu naturalnego light

w garnku gotuja sie trzy piersi z kurczaka, zrobie jeszcze sosik czosnkowy i bede sobie podjadała w ciągu dnia :)

Ostatnia edycja:
Anadri juz nie jajecznoica na sniadanie?:tak::-D
a jakbyś do tego jogurtu zjadła ze 2 plastry wedliny zindyka , kurczaka? to byłoby super:tak: ja zjadłam pierśz sosem paprykowem i korniszon do tego:-D teraz popijam wodę:tak:

obiad i deser - kurczak w sosie czosnkowym
kolacja - 3 jajka na miekko

mam nadzieje ze jutro waga znow pokaze mniej :)

a jak u was dziewczynki? rusza sie cos?

reklama
Ja właśnie trochę kupiłam produktów i teraz mam pytanie... od kiedy najlepiej zacząć fazę uderzeniową?? Przed czy po @ ? Bo w niedzielę wypada mi ta "wspaniała sprawa"... więc teraz niestety nie dość , że grają mi hormony to jeszcze tyję... :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry