• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

aga mi i tak zostanie na brzuchu ja mam od porodu "wiszący" brzuch. na razie jako cwiczenia zaliczam spacer. ale po przeprowadzce na nowe lokum wlacze brzuszki i rower stacjonarny.

śniadanko: jajecznica z 3 calych jajek + 100 g makreli wedzonej

reklama
Ja reż mam taki wiszący i nie wiem czy to już tak zostanie na zawsze .Boję się przez to zacząc dukana,że jeszcze gorzej to będzie wyglądało. :(

Wg książki Ducana, jeśli ktoś nie ćwiczył przed dietą lepiej nie forsować się w Fazie I , bo organizm musi się przyzwyczaić....
najlepszym ćwiczeniem wg autora diety jest marsz... w każdej fazie zaleca ileś tam minut - najmniej 30 ;)
Mi też brzuch wisi, mam oponkę, ale ja dodatkowo mam "to coś" po operacji... przy pierwszej ciąży kobitki łatwiej się gubi i kg i oponkę ;)

Dziewczyny nie mozna powiedziec ze mi brzuch wisi i bedzie wisiał z czwiczeniami czy bez......cwiczenia dadza efekt. Przykład....moja bratowa....babka prawie pod 180 cm wzrostu waga na pewno 90 kg jak nie lepiej. Przyszły stresy bo teściowa b. chora, na koniec zmarła biedulka :( no ale nie o tym miałam..... stresy zaczeła chudnac w oczach. Poszła na fitness aby wlasnie skóra jej nie została....teraz laska jak tralala, fakt ma pare małych rozstępów ale skóry zero absolutnie naciągnięta jak modelka....w ogóle wyglada jak modelka chyba ma z 50 kg......szok. Wiec wiecie praca nad soba robi cuda....a nie wierze ze nie miała galaretowatego brzucha, oponki itp przy tych kg.

poczytalam sobie i powiem Wam, ze fajna ta dieta tylko droga niestety

Kilolku mi sie wydawala tania ta dieta... owszem miecho drogie ale jak juz sie zajadamy warzywkami to duzo zup sie gotuje i inne rzeczy wiec nie jest najgorzej. Najwiecej chyba kosztuja jajka i jogurty no bo tego sie je najwiecej.

co do cwiczen przy dukanie to tak jak pisze anawawka nie mozna sie forsowac na poczatku diety. 2 razy spacer szybszym krokiem po pol godz. dziennie w zupelnosci wystarcza ;-)

Anadri gratulacje !!! u mnie po 0,5 kg spadku na drugi dzień przybyło te 0,5 kg. Teraz znowu je zgubiłam i startuje od 75.9 znwu. nie wiem czemu sie tak stało.. podobno przez dni płodne ech.. było minęło :)

Czy moge poprosic o podanie linku do tej ksiazki Dukana? albo chociaz tytul?
szukam wlasnie po chomikach i ciagle jakies dziwne pliki trafiam...

W koncu i na mnie padlo, koniec lenistwa :) - lepiej pozno niz wcale, tj stosuje wlasnie diete 1200kcal,, ale oprocz wszechobecnego glodu to innych efektow nie widze :/
Gratuluje wytrwalosci, Martolinka :) Ja potrzebuje zejsc ok 15kg, nozobaczymy jak to bedzie :D

kilolku wszystkie diety są drogie... chyba że jabłkowa w sezonie jabłkowym UWAŻAM ŻE TO IE FAIR...

LASKI 3MAM mocno za was kciuki :-)

ja też mam brzuch wiszący po porodzie i ćwiczę i brak rezultatów :-(

reklama
Aga dzięki !!! nie poddaje się / nie poddajemy :) Najgorzej jak jedziesz w gości i tam trzeb asi etlumaczyc i patrza na Ciebie jak na dziwaka :/ jeszcze 3.9 kg i bede szczesliwa sama ze soba :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry