• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Wyjatkowa ja pije gazowna juz od wielu lat. I mówia , ze to niezdrowe m.in dla zoladka . niestety inna mi przez gardło nie przejdzie . Piłam w ciąży też gazowną. teraz żywiec produkuje taką lekko gazowaną:tak:

anadri to lepiej niż zatwardzenie :):tak:

dziekuje Klaudzia !! sama jestem w szoku !! ale to dopiero dwa dni i napewno woda leci, poza tym te wczorajsze dwojkowe problemy ...

dzień 3 Faza I

śniadanko: 3 platy szynki z piersi z indyka + 2 całe jajka - zapiekane 220 stopni 10 min w piekarniku, herbata imbirowo-cytrynowa - pychota !

no i znalazłam wagę !!

Ściągnęłam dziś sobie książke Dukana ale w wersji dla Polaków.Przepisy takie dostępne dla nas. Muszę tylko te otręby kupić i tą skrobię. Szkoda,że u nas nie ma sklepu ze zdrową żywnością. :(

Nawet już mi ta dieta się śniła:P

Dziewczyny a co mogę sobie zrobićdobrego np idąc do szkoły ?

wyjatjowaoona zajrzyj tu -> Przepisy w diecie proteinowej - Dukana. mnostwo super przepisów. tylko patrz pod kazdym przepisem na jaką jest Fazę !!

ja wczoraj na obiad zrobilam sobie oszukane leniwe (znalazłam w tesco te otreby wkoncu) z podwojnej porcji i podzielilam je na dwa posilki - obiad i kolacje. polalam jogurtem naturalnym i sie zajadalam :)

dzień 4 Faza I (jestem z siebie dumna!!)

Ja na razie czytam, skupuję produkty, "wymiatam" lodówkę.... i niedługo ruszę dietę. Nie wierzę w cudowne szybkie chudnięcie w moim przypadku... ale chcę chociaż 8 kg stracić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry