• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Aga dzięki !!! nie poddaje się / nie poddajemy :) Najgorzej jak jedziesz w gości i tam trzeb asi etlumaczyc i patrza na Ciebie jak na dziwaka :/ jeszcze 3.9 kg i bede szczesliwa sama ze soba :)
martolinka podziwiam naprawdę. Ponad 10kg, super! I to tak szybko.Pamietamm jakby to bylo kilka dni temu - pisalaś, ze spodnie chcialaś kupic a wrociłaś z książką o dietach. Szast prast i 10kilo mniej. Dopinguję cie mocno!

reklama
Dzięki Ilona:tak: już 7 tyg minęło:szok: n apoczatku spadało szybciej , teraz jest juz mniej spektakularnie ale w dół:tak:Wstawiąłm wlasnie golabeczki mmmm :tak:a do kawki serniczek czeka
Anadri jak tam?

trzymam sie !!!

dzień 6 Faza I
śniadanie - 4 białka + dwa żołtka i łyzka szczypiorku, 100 g serka cottage, 100 g wedzonej makreli, herbata mietowa

trzyma mnie do tej pory, ale zaraz ugotuje sobie piers z kurczaka i podsmaze na teflonie.

waga spada :)

a ja dziś na urodzinkach Pawełka pogrzeszyłam... gdybyscie widziały te ciasta , miesa... troche pojadłam. Jutro miął byc trzeci dzień PW , ale za kare robie 5 dni protein . Nie chce sie jutro wazyc nawet

obiad : pierś z kurczaka i dwa plastry łososia.
deser: mleko 0,5 proc. zmiksowane z kawą rozpuszczalną i słodzikiem :)
kolacja : yyy nie jestem głodna

mam nadzieję że jutro waga pokaże poniżej 98 kilogramow, bo cos mało mi spadlo na ten "uderzeniowej". może przedłuże ją do 9 dni. na razie nie brakuje mi warzywek, a przecież można byc maksimum 10 dni na Fazie I. myślałam, że spadnie mi cos około 5 kg, ale nawet i "prawie" 2 to juz cos.

Anadri 10 dni to baaaardzo dużo . A jak się czujesz? nie masz zadnych dolegliwosci?
Anadri a ile pijesz wody? powiem Ci szczerze, ze wiecej powinno Ci spasc.
a ja sie dzis zwazyłam jednak i mimo wczorajszych grzeszkow 200 g. mniej :) moze to dlatego , ze w końcu po 4 dniach zaliczyłam kibelek :)

Ostatnia edycja:
Ja od jutra dieta....

Otreby ciekawe czy kupię dzis gdzies. Dokupie sobie jajek, makrele, serków wiejskich i wody gaz, a reszte bede obmyslac w trakcie.

Jak sie na I fazie czułyście?Mi przypada akurat szkoła na ten czas wiec siły musze miec ;p

Boje się tego mieska, bo suche bedzie pewnie...;/

Wyjatkowa wszystko zalezy od tego jak zrobisz miesko... piers z natury jest sucha wiec jem ja sobie z sosami- czosnkowym , curry , koperkowym - sa rozne mozliwosci

martolinka czuję się dobrze. po pierwszych dwoch dniach rozwolenienia teraz mam odwrotnie :( . pije około 1, l wody mineralnej i z 2-3 herbaty.

wyjatkowaonaa nic nie musi byc suche :D. super przepisy znajdziesz w necie. ja sobie te ciekawsze wypisałam i je stosuję. nie jestem głodna, a wrecz przeciwnie. i mam jakos więcej siły.

dzień 7 Faza I

reklama
Sama robisz sos?Jak? A serków to ile mogę zjeśc?Wiem,że są ograniczenia w ilości pewnych produktów ale nie pamętam jakich.Dobrze,że mam książke to Dukana z polskimi przepisami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry