reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

kilolek co racja to racja, po urodzeniu Kuby od razu mialam 11 kg mniej:tak: przytylam tyle co Ty w pierwszej ciazy - 30kg:tak: to moze w drugiej tak jak Ty tez tylko 8 heh, chcialabym:-)
anadri czy Ty nie widzialas mojego brzucha?? i moich ud?? Tak tylko pytam;)
jak do tej pory nie to bedziesz miala okazje przygladnac sie w piatek jak sie spotkamy.
martolinka przeprosilam;) i przeprosiny przyjete, uslyszalam tylko pytanie: to kiedy mozna zaczac dzialac?:)

no to sobie zjadlam obiad, dwa mielone, jeden ziemniak i buraczki. juz czuje jak poszlo w uda;) no ale coz, raz sie zyje;)

reklama
Polaa brawo za samokrytyke :) punkt dla Ciebie :) moze chcecie poczekac z dzidzia na wiosne tak jak my ? :)
a moze juz bierzcie sie do roboty , najlepiej zaraz

a u mnie dziś P...

martolinka dzieki ;)tak najlepiej zaraz, co ma byc to bedzie;)

ja dzisiaj oprocz obiadu nic nie zjadlam (na szczescie) ale jeszcze dlugi wieczor przede mnie wiec na pewno zagladne do lodowki;)

ojajaj nagrzeszyłam
Wyszlam z koleżanką i jakoś takk wyszlo, ze ona zamówila sobie obiad a mnie bylo glupio tak siedzieć i sie patrzec no i wybralam co tam najbardzej sie nadawalo - pieczony kurczak po pekińsku. Mialam zjeśc samego kurczaka bez skóry ale te warzywa byly takie pyszne i tak mnie ciągnęły :/ do tego porcja olbrzymia (od ryzu sie powstrzymałam hehe) no więc opchalam się tymi warzywami w jakimś sosie bliżej nie zidentyfikowanym podejrzewam sos sojowy jakis olej i cukier- to na pewno co wiecej cieżko rzec a no i prazoną cebulkę. Wyrzuty umienia mialam potworne aż chyba za wielkie w porownaniu do sytuacji chyba sobie mózg wyprałam - tak wygląda. No ale dobra ja nie o tym miałam...
więc tak co mi teraz radzicie? Dziś był ostatni dzien P więc nawet tych samych warzyw jeść nie powinnam. Ja bym chętnie po tej wyżerce dalej P zrobila ale nie wiem czy to rozsądne 10 dni P pod rząd tylko z jedną wyżerką w środku. Może jeden dzien warzyw jutro dla nabrania troszkę witaminek i znów P dalej? Jak sądzicie?
Jest jeden szalony pozytyw- zauwazyłam, ze jestem w stanie zjeść około połowy tego co jadłam kiedyś i czuję się naprawde obżarta

Kilolek nie ładnie :)Szkoda , ze sie zlamalas . ja bym jutro normalnie robiła PW trudno stało sie , ale nie ma co obciazac organizmu

kilolek ja tez bym na Twoim miejscu jutro miala PW;) dlugo masz juz te P i tylko jedna wpadka:tak: nie przejmuj sie za bardzo;) zdarza sie najlepszym :p
ja czesto mialam wpadki:zawstydzona/y:

No tyle się trzymalam i kurcze no. Nawet zaplanowaną kolację walentynkową sobie odpuściłam ehh no trudno
teraz jak sobie myślę, moze nei będzie aż takiej tragedii albo i będzie, juz się boję porannego ważenia.

reklama
Do góry