reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Kikolek - to w ramach kajania się dziś jedzenie wg planu i godzinny spacer truchtem :-D;-) - żartuję...
Martolinka - wow... jednak na 3 fazie też zlatuje ta waga...;-)

U mnie od piątku waga 52,1 tyle ile na suwaczku, mimo kilku odstępstw od diety, ale z głową. Poza tym wiele łażę ... bo po zakupach dla mnie, trzeba parę rzeczy dokupić do domu i .. zaczynam się łamać w stronę butów dla kobitek jak ma wzrosnąć temp. , czyli następny maraton mnie czeka - a co za tym idzie spalanie kalorii ;-)

dzis dzień 2-gi uderzeniowej. właśnie szamam sobie jajecznice na pól cebuli z 3 jajek i 150 g wieljskiego light ze szczypiorkiem i czosnkiem. wg dieta.pl ok. 350 kcal 37 g białka i 15,7 g tłuszczu. nie jest źle. :)

zaraz tez zabieram sie za szukanie wagi na e-bayu bo nawet nie mam jak kontrolowac swoich gramow i kilogramow :D

Polaa no kurde Ty sie chyba dobrze maskujesz :D bo ja nic nei widzialam. co do piątku to jutro dam wam znac bo chyba wypadnie mi wyjazd do Cambridge. kolezanka dzwoniła czy bysmy nie pomogli jej z przeprowadzka bo ona w ciazy a niestety samotna ... facet jak sie dowiedział o dziecku to dał taka dzide że słuch po nim zaginał ... masakra ...

anadri tak maskuje sie heh;) powodzenia w dalszej czesci fazy uderzeniowej;)
martolinka wow 300gr. mniej;) super, mozna jesc normalnie jak widac i chudnac majac 1 dzien P w tygodniu (on pewnie duzo robi)
anawawka posluchaj martolinki i kazdej kup z osobna, oj spalilabys wtedy kalorie;)

a ja na sniadanko zjadlam twarozek ze szczypiorkiem i rzodkiewka ale obiad jem normalny!!:)

dziewczyny a czy ta diete mozna stoswac podczas karmienia piersiia?? od porodu zmaist z chudnac przytylam, :((,a musze schudnac,tylko nie wiem jak brak mi samo zaparcia

Marysia w ksiazce jest napisane , ze karmienie piersia jest przeciwwskazaniem do stosowania diety.Może przejdz na faze III .tam sa i owoce i warzywa i miesko.info na temat tej fazy znajdziesz w necie :)

reklama
dziewczyny a czy ta diete mozna stoswac podczas karmienia piersiia?? od porodu zmaist z chudnac przytylam, :((,a musze schudnac,tylko nie wiem jak brak mi samo zaparcia

Mam ten sam problem, bardzo bym chciala na tą dietke bo tak jest czarno na bialym co wolno a czego nie, sama zaczelam juz nawet 2 dni i kg lecialy - 2kg. Ale naczytalam sie o jakis toksynach ktore w czasie tracenia tylu kg w tak krotkim czasie wydalane sa razem z mlekiem i przestalam, przeszlam na faze 3, ktora jest po prostu ograniczeniem slodyczy, chleba, ziemniakow i smazonego.

Do góry