reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

anadri waga super ;) i o ile przeceniona;) warto! ale mi, szczerze powiedziawszy, chyba by bylo troche na nia zal:tak: ja tez kupilam wage na amazonie ale kosztowala 19 funtow;) gratuluje kolejnego przetrwanego dnia;) jutro tez Ci sie na pewno uda, powodzenia

reklama
Anadri - gratki z okazji przetrwania.. waga bombowa, ale czy warto tyle kasy wydać nie wiem.;-)
A ja wczoraj pobiegałam po placyku zabaw przez godzinę, potem rajd po sklepach i grzech w postaci grzanego wina na wieczór, nie narzekam waga tylko +100 od suwakowej.;-)
Ciąg dalszy rajdu będzie, bo oczywiście my musimy przetrawić pewne rzeczy i kilka miejsc oblecieć, by się na coś zdecydować :-D

dzien dobry kobietki :)
ja dziś dzień 3 !! im wiecej mi się udaję wytrwac tym większą mam motywacje i rosnie moja duma z samej siebie :)
śniadanko już zjedzone - to samo co wczoraj :)

ciagle myślę o tej wadze. kurcze.. tyle kasy .. mogłabym za to kupic stolik do krystiankowego pokoju i okragle dywaniki kolorowe i poleczki ze dwie i .. i ... i .. ohhh!!! jakąs wage kupic musze bo nie mam żadnej, ale kurcze ... ta cena ...
chyba kupie jednak jakas zwykła za 10 funtów, a może kiedyś jak będę bogata ... hahahahaha

powodzenia dzisiaj dziewczynki !!

anawawka - jak ja bym sie napiła grzanego winka :D

Martolinka - przede wszystkim byliśmy na placyku, a przy okazji sklepy.. ogólnie wiemy co już jest w tamtych sklepach , teraz trzeba zobaczyć inne i dojść do wniosków.. a kobitki dostały po balonie i miały radochę ;-) ja za to ćwiczenia siłowo-rozciągające ..:-D
Mama - wow, gratki z racji spadku.
Anadri - jeszcze trochę ;-) i Ty też będziesz mogła.

anadri racja kup zwykla wage:) szkoda tyle kasy;) ciesze sie, ze jestes dumna z siebie (jest z czego:))
mama gratuluje spadku ;)

ja dzisiaj jak na razie zjadlam jogurt i czekam na obiadek;) a pozniej to nie wiem, glod mnie dopadnie tak kolo 17, 18 jak zawsze;/

Polaa ile jesz w ciągu dnia? bo tak czytam i czytam i wydaje mi sie ze ja przesadzam ... podam przykładowo moj jadłospis z dzisiaj:

ś: twarozek wiejski plus jajecznica z 3 jajek
II ś: twarożek light
o: 2 piersi z kurczaka plus 2 korniszony
d: jogurt naturalny duzy
k: ryba pieczona w folii
popijam coca colą zero i woda mineralną

anadri absolutnie nie przesadzasz:) jedz nawet wiecej, wiesz ze mozna jesc do bolu:tak:
to ja przesadzam bo do godziny 15, 16 moglabym nic nie jesc a tak od 18 wszystko doslownie, zawsze mnie na wieczor dopada glod;/ a to jest niedobre wiec czesto staram sie jesc rano cokolwiek na sile.
ale mniej wiecej jem 4 posilki dziennie. teraz to sobie niezle pozwalam;)

reklama
ja ustawilam sobie alarmy w telefonie zeby zaczac jesc regularnie. i mam tak
s: 9:00
II ś: 12:00
o: 2
d: 4
k: 6 - 6:30

mysle ze jest ok :)

Do góry