reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
U mnie lipa, bo nie mam czasu ugotować, nie mam czasu zjeść. Dzis jadłam pierogi :-(szczęscie chociaż, ze z wody (obrzydliwe i do tej pory boli mnie brzuch), bo jak w poludnie zapachnialo ze stołowki to sobie przypomniałam, ze nic dziś nie jadlam i dobrze, w sumie że poszłam, bo dopiero o 17 dotarłam do domu i moglam zjeść "śniadanie" :baffled: kiepsko mi to idzie

Dziewczyny może któraś z Was wie czy i w jakim miejscu w Auchanie dostane odtłuszczone mleko w proszku bo chciałam sobie zrobić jakis słodki deser. Jakie mleko w proszku Wy stosujecie???? Kurcze musze jutro jechac na poszukiwania....ale chyba na lodówkach go nie bedzie....byc moze między mlekami lub na zdrowej żywności [chociaz nie rzuciło mi sie ono w oczy] :-(

W auchanie nigdy nie bylam ale w carefurze na przykład to jest przy kakao.
Ja nie uzywam, kupilam kiedys i nie otworzyłam nawet, bo czytalam ze zastoje powoduje.
W zesżłym tygdniu kupilam sobie ze 2 razy deser satino Bakoma Sp. z o.o. nawet niezly strasznie słodki, nawet na P go zjadłam, wagi nie zatrzymał

a u mnie spadek :) prawie kilogram w dół !!

zaraz wsadzam małego do dmuchanego więzienia i siadam na rowerek, póki mam ochote :) a potem śniadanko bialkowe :)

apropo rowerka - może któras ma ochote na mini wyscig jako mobilizacje? oczywiscie mowa o rowerku stacjonarnym. moznaby ustalic minimum przejechanych km i nagrodę za przejechanie najwiekszej ich ilosci.

Ostatnia edycja:
Andari ja nie wiem ile już robiłam km na rowerku , mój stoi zakurzony bo nie mamy miejsca zeby sobie stał i mozna byłoby nim jeździć , ja 2 kg przez 2 tyg zgudbiłam i czyłam ze pupa jędrniejsza ale za to jakieś umięśnione łydki zrobiły sie i brzydko to wyglądało.

Andari a ja nier wiem czy dobrze słyszałam ale na dukanie to nie można za bardzo ćwiczyć co?

reklama
Anadri - gratki, oby tak dalej; nie podejmę Twego wezwania, bo nie mam stacjonarnego rowerka, a ten zwykły muszę odkurzyć... wtedy zacznę pedałować.;-)
Kikolek - ale masz za..... nie zazdroszczę; możesz zastopować przecież i utrwalić co zrzuciłaś... potem wrócić do zrzucania. ;-)
A ja po kuchni teściowo-małżonkowej trzymam się dzielnie i waga wskazuje równe 51 kg ( po spadku do 50,5 kg i przed jutrzejszym P )

Do góry