reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

no to ja majac nawet najnizsza wage 46 kg miałam cycki rozm C i brzuszek zaokraglony..... nigdy w zadnym miejscu nie bylam plaska zawsze byla pupa, cyc i troszke brzuszek.....
co do biustu to normalnie mam duze C a jak przytyje to D a w ciąży to juz w ogóle było E :D staniki jak namioty hahahahahahaha

reklama
e tam jak namioty. Ja teraz jak schudłam mam E, a wydaja mi się mikroskopijne.

Z ta waga to też jest takk, że nie każdy wygląda na tyle ile waży. Mi zawsze wszyscy mówili, ze nie wyglądam na swoją wagę, tylko na mniej. Tak samo jest z Kubą. Jest bardzo ciężki jak na swój wiek a wcale nie wyglada.

Wg teorii o wadze to ja powinnam ważyć 47 , wyglądałabym jak śmierć na wakacjach;-) , wagę miałam różną rozpiętość od 44 do 48 ( do 2000 roku; w pracy stawiali, że mam anoreksję:-D ) , potem rosła na zimę, latem spadała i tak w kółko, aż 2007 , kiedy przyczepiła mi się waga 58 i tak stała przez długi czas. Mam gdzieś zapiski jakie posiadałam wymiary w 93 roku ( kiedy to miałam 18 lat ;) )

wychodzi na to, ze zawsze mialam idealna wage (172cm, 62kg:-D), no ale czemu teraz tak nie jest?:( a brzuszka nigdy nie mialam plaskiego:no:
noo wazylam swojego czasu tez troche ponad 40kg, przy wzroscie ok. 170 ale wygladalam zle:( odchudzalam sie zawziecie, az mdlalam:zawstydzona/y:
a teraz dalej 172cm i waga 68-70:wściekła/y:
Mama powodzenia :) ja teraz tez sie pilnuje bo wystarczy, ze kilka dni sie bede objadac a waga zaraz w gore:wściekła/y:

A no dobrze. Dzisiaj spadł tylko 0,1 kg no ale jednak coś. Nie moze zawsze lecieć po 0,4 kg ;p Spoko jakoś idzie. system 3/3 jest dla mnie lepszy. Nie kusi mnie tak i nie mam załamania na P. Na słodkie tez mnie nie ciągnie bo mozna zrobic dukanowe słodkości. Pomyślałam ze na weekend zawsze sobie coś bede robić - nie czesciej. Teraz bylo ptasie mleczko, musze coś wyszukac na zaś ;)) Coś szybkiego, prostego i smacznego :D

reklama
Do góry