maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
oczyszczanie organizmu :-)
GWARANTOWANE 5kg w ciągu pięciu dni.
1 dzień tylko warzywa, ile się chce i jakie się che (tylko 2 ziemniaki), gotowane lub surowe, ale BEZ SOLI i TŁUSZCZU.
2 dzień tylko twaróg chudy (ile chcesz) bez soli i tłuszczu do tego kefir.
3 dzień tylko kasza jaką chcesz (jęczmienna, gryczana, manna, kuskus itp.) bez soli i tłuszczu.
4 dzień mój ulubiony owoce jakie chesz i ile chcesz (tylko 2 banany).
5 dzień mięsko (pierś z kurczaka) lub rybka oczywiście gotowane i bez soli i tłuszczu.
Przy pierwszym podejściu czułam się bardzo źle bolala mnie głowa, byłam senna następny raz jest lepiej.
PODSTAWOWA ZASADA MUSIMY BYĆ ZDROWI!!! STOSUJEMY JĄ TYLKO RAZ W MIESIĄCU.
Jest to dieta oczyszczająca organizm a efektem ubocznym jej jest strata wagi. NIE PIJEMY KAWY I CZARNEJ HERBATY możliwe herbatki ziołowe i dużo wody mineralnej oczywiscie nie gazowanej.
ps, to nie ja sie slabo czulam, jak jest powyzej, skopiowane z jakiegos forum. ja dzis pierwszy dzien, warzywny,z koleanka dla towarzystwa i na razie jest ok :-) najgorsze dla mnie beda owoce,bo ja sie nie umiem nimi najesc (oprocz bananow), a czasami dodatkowo wlaczaja u mnie straszne ssanie, ze az mi jest niedobrze, jesli czegos szybko nie zjem...
No i właśnie - można czy nie można?;-)

chodzi o przepis na te ptasie mleczka dukanowskie kiedys u ciebie jadlam i mi bardzo smakowaly. Teraz tak naszla mnie chec zeby sobie zrobic takie do podjadania na wieczor, zaczelam sie ostatnio pilnowac bo waga szla do gory, powiedzialam STOP nie mam konkretnej diety taką "mż"
?