Elodia
Fanka BB :)
To trzymam kciuki żeby się Wam to kiedyś udało.Zdrowotne i życiowe kwestie. Może jeszcze kiedyś w inny sposób zostaniemy rodzicami a na razie cieszę się każdym dniem z moją kochaną dwójeczką i mężem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To trzymam kciuki żeby się Wam to kiedyś udało.Zdrowotne i życiowe kwestie. Może jeszcze kiedyś w inny sposób zostaniemy rodzicami a na razie cieszę się każdym dniem z moją kochaną dwójeczką i mężem![]()
Mojego też. Intensywne seksy byly wczoraj rano a dzisiaj ten pryszcz owulacyjny na twarzy mi wyskoczył. A teraz po południu takie intensywne kłucie w lewym jajniku przed dłuższą chwilę czułam....także szansa jest. Testy też już mam zakupione. Trochę ciąża kolidowałaby z moimi planami odchudzającymi, ale co tam...jakby wyszła ciąża teraz, to przynajmniej bym nie musiala się dwa razy odchudzać tylko raz :-) nawet mój M mówi, że najwyżej będzie dzidzi i tyle :-) i że figurą mam się najmniej przejmować :-)Ja 15 kwietnia miałam dopiero pierwszy okres po ciąży ( synek wczoraj skończył 10 mc) także nie wiem dokładnie jak długi cykl teraz mam. Ale jak taki jak wcześniej to owu wypada jutro. Z kolei podbrzusze jak w czasie owu bolało mnie wczoraj.
Testy ciążowe kupione.
To będą dwa najdłuższe tyg mojego życia. [emoji3]
Jak się uda to termin bardzo blisko siebie będziemy mieć. [emoji4]Mojego też. Intensywne seksy byly wczoraj rano a dzisiaj ten pryszcz owulacyjny na twarzy mi wyskoczył. A teraz po południu takie intensywne kłucie w lewym jajniku przed dłuższą chwilę czułam....także szansa jest. Testy też już mam zakupione. Trochę ciąża kolidowałaby z moimi planami odchudzającymi, ale co tam...jakby wyszła ciąża teraz, to przynajmniej bym nie musiala się dwa razy odchudzać tylko raz :-) nawet mój M mówi, że najwyżej będzie dzidzi i tyle :-) i że figurą mam się najmniej przejmować :-)