rudzia789
szczęściara
No ba!! Jasne, że poczęstuję, ale jeszcze nie jest gotowa, dopiero mięsko podsmażam....;-)
jakie miesko?????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ba!! Jasne, że poczęstuję, ale jeszcze nie jest gotowa, dopiero mięsko podsmażam....;-)
Nie spieszno im do roboty ....To pewnie jakieś stare rury, albo zaworki , dlatego tak sie dzieje....
![]()

Kochana.....ja tylko drób.....to będzie pizza drobiowa .....;-)jakie miesko?????
"Deszcze niespokojne....."
![]()

jakie miesko?????

Kochana.....ja tylko drób.....to będzie pizza drobiowa .....;-)

Ot filozofia cała nie? No ale wiesz.......od zgłoszenia awarii kwit mocy prawnej musi nabrać...Nie stosunkowo nie stare tylko jakieś blefne zawory jak większy przepływ wody kulkowe zawory powodują to dzwonienie i wystarczyłoby tylko je wymienić i byłby spokój
Koń zajeb****![]()

więc do końca tyg. maja czas...
Ja innego mięsa nie jem....no chyba, że raz od święta......O to ja na pewno będe smakować uwiebiam drób i też przeważnie u mnie z tego obiady![]()

ot filozofia cała nie? No ale wiesz.......od zgłoszenia awarii kwit mocy prawnej musi nabrać...:-d:-d:-d:-d więc do końca tyg. Maja czas...
![]()
;-);-);-) taka prawda....:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

Ot filozofia cała nie? No ale wiesz.......od zgłoszenia awarii kwit mocy prawnej musi nabrać...więc do końca tyg. maja czas...
![]()