• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Zaworów i tak nie wymienią bo to trzeba to i tamto i jeszcze to a to już tak wiele zachodu :sorry:
Ja im dam do końca tygodnia ja zgłaszam i w ciągu najwyżej 30 minut ich widzę inaczej będzie nie ciekawie i dobrze to wiedzą :cool2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oj, na pewno się zjawią niedługo, oby tylko jeszcze trzeźwi, bo to juz ta godzina, więc wiesz...róznie to bywa....wiem co piszę , bo moja mama zawsze się użera z pracownikami ze spółdzielni.......normalnie gorzej jak za komuny...:-D:-D:-D

Z dżemem, czy twarogiem??? Mniam...uwielbiam....

Ja uwielbiam z twarogiem na słodko z rodzynkami do środka na to owoce np brzoskiwnie z puszki zamykam naleśnik i na to bita śmietana i polewa...robie rzadko bo kaloryczne strasznie :tak:

A drugie to naleśnik posmarowany ketchupem w środek ser parówka zawijam i podsmażam....mniam

Jestem znowu wybaczcie tę ucieczkę ale miałam drobne problemy techniczne....mamy defekt rur z centralnego w domu jak zwiększa przepływ zaczynaja piszczeć i dziś tak od rana, od 8 mieli zgłoszone i nic cisza cholerne konusy w domu wytrzymać nie szło takie piszczenie... więc się do adminitracji pofatygowałam :wściekła/y: i wyobraźcie sobie pan do rozdzielni był szybciej w klatce jak ja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to się nazywa siła perswazji :-D:-D:-D

Bara bara bara....riki tiki tak....

przylapani-577-OBRAZKY.PL.jpg
:-D:-D:-D

cudne :-):-):-):-)

a propos defektu... pamiętam jeden śmieszny motyw... sylwester w górach, góralska knajpka... ide do toalety... i widze kartkę na drzwiach na której napisane jest "DEWEKT"... :eek: czytam czytam i dłuższą chwile zjęło mi rozszyfrowanie o co chodzi w tym przekazie... :szok::szok::szok::-D:-D:-D kurcze czy ktoś kto to pisał... i nie bardzo wiedział jak się pisze ten wyraz nie mógł poprostu napisac "AWARIA" :-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry