Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
napisałam Ci wczoraj... dzisiaj jedziemy odebrac pralke;-);-);-);-) zamowilismy w piątek![]()

Sis* ja Ci dam deprechę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak przełożę przez kolano i nastukam po "szanownej" to zobaczyszmowie wam u mnie jest tak ciemno jakby byla 6 ranoi tak przez caly dzien cisnienie jest tak niskie ze ja zasypiam na stojaco...
to juz ponad tydzien jak sonca nie widzialam
ja mam depreche jak nic
![]()

mowie wam u mnie jest tak ciemno jakby byla 6 ranoi tak przez caly dzien cisnienie jest tak niskie ze ja zasypiam na stojaco...
to juz ponad tydzien jak sonca nie widzialam
ja mam depreche jak nic
![]()

a jeszcze nie nadrobilam zaleglosci
no to super brawa dla tej PANI![]()

Sis* ja Ci dam deprechę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak przełożę przez kolano i nastukam po "szanownej" to zobaczysz![]()

U nas zaledwie - 16![]()
Kobito, toć to tylko pogoda!!!!!!!!! Dzis zimno jutro ciepło.....bez przesadyzmu ;-)ooooooo to ja zapraszam na przyszly rok przezimowac u mnie - zobaczymy jak to zniesiesz.....
czas chyba pomyslec o jakis cieplejszych krajach bo ta pogoda juz mi bokiem wychodzi![]()