• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
ja nie chodzic do lekarza z przeziebieniem ;-)
a kto ma wyjsc??? :sorry2:

nie lubiem :sorry2: pije herbatkę z soczkiem malinkowym i miodzikiem :-)
No właśnie, a później z przeziębienia robi sie kolejne przeziębienie i kolejne a potem to już tylko zapalenie płuc!!! Kochana nie ma co lekceważyć.....dałby Ci coś konkretnego i lepeij bys sie poczuła, a to to takie leczenie to nieleczenie.......:no:
To chociaż jak wychodzisz z psiurami to ubieraj się ciepło i czapke na głowę!!!!!

:-D:-D:-D A ti ti.....to jeszcze jakiś matercyk dmuchany coby w tyłek nic nie gniotło lub maski nie wgniotło :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A też jest ale jak była okazja na małe co nie co to kto by dmuchał to bachrajstwo?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

myślałam,,,,właściwie nawet tylko i wyłącznie pod tym kątem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zaraz Ci pokazać co sobie kupiłam, tylko znajdę na allegro bo fotek mi sie nie chce robić.........

Ja też zrobiłam zakupki dla mężyka bardziej niż dla mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D zaraz też pokazuje :tak:

ja nie chodzic do lekarza z przeziebieniem ;-)
a kto ma wyjsc??? :sorry2:
nie lubiem :sorry2: pije herbatkę z soczkiem malinkowym i miodzikiem :-)

Też może być ubieraj się i wypocaj to diabelstwo :tak:

No właśnie, a później z przeziębienia robi sie kolejne przeziębienie i kolejne a potem to już tylko zapalenie płuc!!! Kochana nie ma co lekceważyć.....dałby Ci coś konkretnego i lepeij bys sie poczuła, a to to takie leczenie to nieleczenie.......:no:
To chociaż jak wychodzisz z psiurami to ubieraj się ciepło i czapke na głowę!!!!!

jak nie przejdzie to się wybiore :tak:
ubieram sie ubieram.... polar, swetr, polar i kurtka :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

a jeszcze musze zrobic porzadek w łazience... ech... sie mi nie chce :sorry2:

jak nie przejdzie to się wybiore :tak:
ubieram sie ubieram.... polar, swetr, polar i kurtka :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

a jeszcze musze zrobic porzadek w łazience... ech... sie mi nie chce :sorry2:

Kichaj to nie rób ;-)

A to moje zakupowe ostatnie czekam jak przyjdzie :zawstydzona/y::tak:

Załączniki

• fullmoon.jpg
    fullmoon.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 26
  • venus.jpg
    venus.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 24
reklama

Nowe wątki