ewelina28
Dum Spiro Spero...
myślałam,,,,właściwie nawet tylko i wyłącznie pod tym kątemTaaaaaaaaaaa pewnie do wydania![]()

Zaraz Ci pokazać co sobie kupiłam, tylko znajdę na allegro bo fotek mi sie nie chce robić.........
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
myślałam,,,,właściwie nawet tylko i wyłącznie pod tym kątemTaaaaaaaaaaa pewnie do wydania![]()

Ojjjjjjjjjjjjjjj............
Kochana, a czy u lekarza byłaś???????????
I jeszcze z psiakami na ten mróż wylazłaś???????!!!!!!!!! OJ!!! Dostaniesz w doopsko![]()

To może mleko z miodem i łóżeczko?? kuruj się kochana
pije herbatkę z soczkiem malinkowym i miodzikiem :-)No właśnie, a później z przeziębienia robi sie kolejne przeziębienie i kolejne a potem to już tylko zapalenie płuc!!! Kochana nie ma co lekceważyć.....dałby Ci coś konkretnego i lepeij bys sie poczuła, a to to takie leczenie to nieleczenie.......ja nie chodzic do lekarza z przeziebieniem ;-)
a kto ma wyjsc???
nie lubiempije herbatkę z soczkiem malinkowym i miodzikiem :-)

A ti ti.....to jeszcze jakiś matercyk dmuchany coby w tyłek nic nie gniotło lub maski nie wgniotło
![]()

myślałam,,,,właściwie nawet tylko i wyłącznie pod tym kątem
Zaraz Ci pokazać co sobie kupiłam, tylko znajdę na allegro bo fotek mi sie nie chce robić.........

zaraz też pokazuje 
ja nie chodzic do lekarza z przeziebieniem ;-)
a kto ma wyjsc???
nie lubiempije herbatkę z soczkiem malinkowym i miodzikiem :-)

No właśnie, a później z przeziębienia robi sie kolejne przeziębienie i kolejne a potem to już tylko zapalenie płuc!!! Kochana nie ma co lekceważyć.....dałby Ci coś konkretnego i lepeij bys sie poczuła, a to to takie leczenie to nieleczenie.......
To chociaż jak wychodzisz z psiurami to ubieraj się ciepło i czapke na głowę!!!!!

Też może być ubieraj się i wypocaj to diabelstwo![]()
jak nie przejdzie to się wybiore
ubieram sie ubieram.... polar, swetr, polar i kurtka
a jeszcze musze zrobic porzadek w łazience... ech... sie mi nie chce![]()

Kichaj to nie rób ;-)
A to moje zakupowe ostatnie czekam jak przyjdzie![]()

Daj sobie spokój i przeleż chociaż z 2 dni.........wypocisz wsio i poczujesz sie lepiej.....i mleczko z miodem i czosnkiem proponuję....jak nie przejdzie to się wybiore
ubieram sie ubieram.... polar, swetr, polar i kurtka
a jeszcze musze zrobic porzadek w łazience... ech... sie mi nie chce![]()