reklama

Odskocznia;))))

Anastazja ja wiem, należy mi się kopniak w d... Mam nadzieję, że to chwilowy dołek, jeden z wielu zresztą. Sama wiesz, jak to jest. W moim przypadku, jak się jeszcze należy do geriatrycznej czołówki, to różowo to wszystko nie wygląda.
Termin @ mam na 29 czerwca no i zobaczymy.
Pokazuj się czasem kochana, bo wiem, że pisujesz na mamuśkach 2012, czy coś w tym rodzaju ale ja jakoś nie mogę się tam wgryźć w temat. Pisz więc czasem, bo się jakoś z Tobą zżyłam słońce :)

reklama
Zjola, mam nadzieję, że to chwilowy dołeczek i nadzieja wraz z nowym dniem nadejdzie!!!! Siły dużo i cierpliwości życzę*

Anastazja, nie mam pojęcia, kiedy to zleciało...w piątek Syn mój skończy miesiąc!!

Ewelinko jak dobrze, ze jesteś, już poczytałam co przeżyliście, masakra!!! ale cieszę się że już jest dobrze :tak:
Danusiu tulam, tylko tylę mogę :/
Zjola główka do góry!! Kciukam nadal i wierzę, że w końcu się uda słońce ty moje

nie umiem się dodzwonić do endo, oj może za pół godziny się uda

Anastazja ja wiem, należy mi się kopniak w d... Mam nadzieję, że to chwilowy dołek, jeden z wielu zresztą. Sama wiesz, jak to jest. W moim przypadku, jak się jeszcze należy do geriatrycznej czołówki, to różowo to wszystko nie wygląda.
Termin @ mam na 29 czerwca no i zobaczymy.
Pokazuj się czasem kochana, bo wiem, że pisujesz na mamuśkach 2012, czy coś w tym rodzaju ale ja jakoś nie mogę się tam wgryźć w temat. Pisz więc czasem, bo się jakoś z Tobą zżyłam słońce :)
Myślę że dzisiaj już lepiej co nie?Ja to mam takie załamki jak właśnie pogoda jest do d''' albo jak w pracy się nudzę ( ilonka26 pytałaś się kawał czasu temu jaki biznes prowadzę, biuro podróży :szok:)
kochana Ja tu zawsze zaglądam i czytam , czasami mam takie dni że przez cały dzień tylko czytam - nie mam weny do pisania :zawstydzona/y: 29 czerwca to już prawie , wytrzymasz - a najlepiej to nie myśl o tym, Ja bym właśnie tak chciała :-)
ilonka - i jak udało się dodzwonić? wiesz już może jaka płeć będzie ?
Pamiętajcie w czwartek jest dzień Ojca !!!!:tak::-)

cześć

Anastazja udało mi się na szczęście dodzwonić, podałam wyniki sekretarce i teraz muszę czekać do końca tygodnia na konsultację i telefon od endo.
Wiemy jaka płeć już mniej więcej od 14tc :) będzie dziewczynka, wybraliśmy już imię: Iga :)
Masz biuro podróży? No to super, a powiedz mi rozkręcasz dopiero czy już długo prowadzicie biuro? Gdzie najbardziej polecasz wyjechać pod koniec czerwca? Pytam, bo w przyszłym roku chcielibyśmy gdzieś jechać, ale zielona jestem w tym temacie i nie wiem gdzie fajnie by się było wybrać

Jestem :-):-) A gdzie wszyscy ?
Lila - widziałam że się logujesz na BB
magdalena , danula , lilijanna - rzadko piszecie ( lilijanna - rozumiem , stara się o braciszka dla Ady :-) )
ilonka - jako swoje to dopiero do grudnia , plan jest taki żeby wyrobić że tak powiem markę no i lata pracy, a później swoje wycieczki robić - do Rosji :tak: Staram się załapać na olimpiadę 2014 w Sochi - wysłać tam parę osób. A pod koniec czerwca - Grecja - Rodos - wschodnia część bo piaszczysta, Thasos i zakynthos , Hiszpania - Majorka - trzeba sprawdzić czy na pewno hotel przy plaży piaszczystej bo tam też są kamieniste, no i uważać na meduzy, Włochy - tylko że mogą być drogie. Nie wiadomo jak to w przyszłm roku będzie , ale bp. na początku czerwca tego roku Gran Canaria była za 1500 zł/os. teraz już nawet w Last minute za ok 2300 pln/os.
Polecam też rejs po morzu śródziemnym , na koniec września jest za ok.1500 zł/os. na przykład ,tylko trzeba dolecieć/dojechać do portu.

Anastazja dzisiaj już lepiej! Zdecydowanie! Wczoraj rozmawiałam z moim M i powiedział, żebym dzwoniła do Provity do Katowic, bo jest jak najbardziej za. Może to jeszcze nie dwie kreski ale zawsze dobry początek, no chyba, że już ta wizyta nie będzie potrzebna :)

Ilonko nie martw się kochana. Na pewno dadzą sobie radę z Twoją tarczycą. Super, że będzie dziewczynka! Iga - fajnie :)

Buziaki babeczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry