Sekawka
Zaciekawiona BB
Witam
Jestem mama ponad rocznego, cudownego synka . Za ponad 2 miesiace wracam do pracy, synek idzie do żłobka. W związku z tym mam totalny mętlik w głowie, co z KP…Młody nadal jest fanem cycka i nie sadze, żeby to sie nagle zmieniło. Ja sama jestem rozdarta, raz mam dość, za chwile mi zal…Mimo wszystko chciałabym tez wrocic juz do „siebie” i przestać karmic piersią. Czy podzielicie sie ze mna swoimi sposobami? Historiami? Jakimis radami, jak to zrobic w miarę rozsądnie?
. Za ponad 2 miesiace wracam do pracy, synek idzie do żłobka. W związku z tym mam totalny mętlik w głowie, co z KP…Młody nadal jest fanem cycka i nie sadze, żeby to sie nagle zmieniło. Ja sama jestem rozdarta, raz mam dość, za chwile mi zal…Mimo wszystko chciałabym tez wrocic juz do „siebie” i przestać karmic piersią. Czy podzielicie sie ze mna swoimi sposobami? Historiami? Jakimis radami, jak to zrobic w miarę rozsądnie? 
PS. Jestem jedna z tych mam, co przytyła karmiąc . Niespecjalnie sie do tego przykładając, serio. Mój organizm tak po prostu zareagował na laktację. Czy któraś z Was zrzuciła troche balastu po zakończeniu karmienia?
. Niespecjalnie sie do tego przykładając, serio. Mój organizm tak po prostu zareagował na laktację. Czy któraś z Was zrzuciła troche balastu po zakończeniu karmienia?
Pozdrawiam!

Jestem mama ponad rocznego, cudownego synka
PS. Jestem jedna z tych mam, co przytyła karmiąc
Pozdrawiam!

także ta rada nie zawsze się sprawdza
 także ta rada nie zawsze się sprawdza 

Jak wracałam do domu to pierwsza rzeczą po przywitaniu była pierś
Jak wracałam do domu to pierwsza rzeczą po przywitaniu była pierś  Myślę, że czy żłobek czy dom bez mamy na jedno wychodzi. Dziecko wie że mama = mleko i jak ona będzie to i je dostanie.
 Myślę, że czy żłobek czy dom bez mamy na jedno wychodzi. Dziecko wie że mama = mleko i jak ona będzie to i je dostanie.