• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

ello

my wczoraj pospacerowalysmy sobie troche :)
wybralam sie z Mala do portu i 4 godzinki tam spedzilysmy. troche wialo ale bylo i tak cieplutko. za to dzisiaj jesien za oknem :(

za tydzien przyjezdza do nas moja Mama :) bardzo sie ciesze bo jeszcze nie byla u nas.
niewiem jak dlugo bedzie ale mam nadzieje ze troche posiedzi choc podejrzewam ze zaraz siostra zacznie marudzic zeby wracala bo musi jej pomoc wrrr....

dobraczarownica > GRATULUJE CÓRECZKI I ZDROWKA ZYCZE DLA CALEJ RODZINKI!

Natalineczka > ooo to niezle juz wymiatasz z tymi kokardkami? jak to wyglada? ciezko sie je robi?
hehe z tym weselem to dobre :) to teraz musisz uwazac albo bedzie 3 ;)

franiowaMama > Super! zajrzalam na Frania wątek :) urocza fotka!

Ola > Co u Was? Jak maluszki?

Dziewczyny planujecie jakies spotkanko? hmmm... ja dopiero bede w pazdzierniku.... szkoda ze nie ma mnie tam na miejscu....

reklama
Hello,
Aga- najpierw Ty do raportu:) Chciałam Ci podziękować że przyjechałaś do mnie. Twój synek to naprawdę cud. Oczywiście Nati też:) Był to dla mnie naprawdę zaszczyt że mogłam poznać Was bliżej:)

Ja wyszliście zorientowałam się że Sebek ma drugi ząbek:) Znów mnie zaskoczył:)

No i oczywiście zapomniałam Ci o tych kopertach powiedzieć: napiszę Ci tutaj ceny:
kod G - jak a4- 0,57 zł brutto
kod H- troche większa od a4 - 0,71 zł brutto
kod I- prawie 2 x a4- 0,94 zł brutto.

ZUZA-ANNA spotkanko? planujemy jakies spotkanie, ale to dopiero jak Aga wróci ze szpitala z małym no i chyba tez z turnusu. W kazdym razie mam wrażenie że troche niemrawo nam idzie organizacja...

U nas wieści takie że Sebek ma dwa zębolki. No i dzis łaskawca zjadl pół słoiczka owoców:). obraca się z plecków na brzuszek, uwielbia pożeranie własnych stópek i ślini się jak pitbull:) Natka za to nieco mi wyskoczyła wzrostem no i teraz buszuje nocami po necie i szukam dla niej ciuszków. nauczyła sie nowego słowa które w oryginale brzmi "ahoj" natomiast Natka wypracowała sobie własną wersję i mamy swojskie chu..:) hm, nie powiem- jesteśmy przedmiotem śmiechu połowy rodziny bo Nat wszystkich gosci wita teraz swoim nowym słówkiem:)

witajcie :)
do jeleniej góry mam około 70 km alee to i tak dolny śląsk :)

Mamo Frania bardzo sie ciesze z pomyślnych wiadomości. Dogadałam wszystko z Kasią. Dzisiaj wysyłam paczkę na Franiowe aukcje :)

https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/bizuteria-z-misiowych-lapek-43182/ Zapraszam was tez do oglądania ( i oczywiscie zakupów :) ) moich prac.
Konstruktywną krytykę poproszę.

Misiu, dziękuję serdecznie!!!!
I Tobie i Oli, od której dziś też odebrałam rzeczy na aukcję.

Jesteście cudowne:-)

lecę bo o 6 pobódka - kierunek Wrocław.

Przepraszam, że tak pędem, ale...czas kurka nie chce być z gumy:(

Hello,
Aga- najpierw Ty do raportu:) Chciałam Ci podziękować że przyjechałaś do mnie. Twój synek to naprawdę cud. Oczywiście Nati też:) Był to dla mnie naprawdę zaszczyt że mogłam poznać Was bliżej:)

Ja wyszliście zorientowałam się że Sebek ma drugi ząbek:) Znów mnie zaskoczył:)

No i oczywiście zapomniałam Ci o tych kopertach powiedzieć: napiszę Ci tutaj ceny:
kod G - jak a4- 0,57 zł brutto
kod H- troche większa od a4 - 0,71 zł brutto
kod I- prawie 2 x a4- 0,94 zł brutto.

Ola, co Ty mówisz??? jaki zaszczyt????
Chciałam zdradzić że z Oli super babka:)

Olu, ceny super!!! Moge tu zamiast na privie... bo laptok mi się sypie..
A moźesz mi po 10 kopert z każdego rodzaju zamówić? R podjechałby jak my będziemy na turnusie.

Aga, nie ma sprawy- zamówię koperty dla Ciebie:)

I tak- to był i jest zaszczyt bo fajni z Was ludzie i Was naprawde podziwiam:)

p.s. mam nadzieję że te sweterki ode mnie będą Twoim dzieckom pasowały... wymiany rozmiarowe jak najbardziej możliwe:) zdradx mi czy się ucieszyły, zwłaszcza Nat bo wiadomo- takie panny maja już swoje gusta, w które ciężko wstrzelić się takim nie na czasie jak ja:)

p.s.2 ja tę biżuterię z misiowych łapek będę u Ciebie licytować- jestem maniaczka ładnych drobiazgów:)

Trzymam kciuki za jutro:) napisz jakiegos smsa jak tam sytuacja się rozwija:)

szyszkowa jak masz jakies specjalne zyczenie pisz wysle na aukcje dla Frania ;)

Mam nadzieje ze przesylka juro dojdzie. Wyslalm narazie troszke. Sama sprzedajac bizu zbieram na badania dla siebie ;)
Ale jak tylko moja sytuacja sie wyprostuje wszystko bedzie szło dla tego przystojniaka.

Mamo Frania mam 6 miesieczna ksiezniczke :D Mozemy w konkury startowac ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry