• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Misu, mam dziś 2 x awizo - jak byliśmy we Wrocł to przyszło.
Dziewczynki, jestem tak padnięta, że już nic nie napiszę.
Ino tyle ze w szpitalu było super (bo to wizyta u cioć kochanych, któe się Franulka opiekowały), ale wieczorem burza, a w czasie burz mały nie śpi dobrze. No i koniec końców było pawienie
Idę spac
jutro się odezwę
pa

Aga- cieszę się że już jesteście w domu. Napisz jutro co i jak tam u Was? Mam nadzieję że dobre wieści... Czekałam cały dzien na informacje od Ciebie:) Miałam pisac smsa ale w końcu pomyślałam że może nie życzysz sobie takich natrętów jak ja? czasem sama juz nie wiem- bardzo o Was myślę i kibicuję Wam ale może zbyt się Wam jakoś narzucam..ech te moje nocne myśli...

MisiaM napisz mi jeszcze czy te kolczyki sa srebrne? Jaki jest koszt wysyłki 1 pary? Myślę że za jakiś tydzien dopiero będę mogła ewentualnie pozwolić sobie na taki zakup...

U nas chwilowa masakra kasowa- zepsuł mi się piec centralnego- od 3 dni nie mam ciepłej wody w domu:( Koszt naprawy 500zł, niech to diabli. Myje sie w misce jak za króla ćwieczka... Dużo bym dała za chłodny prysznic:( ale części przyjda dopiero we wtorek-środę, więc byc może w czwartek będzie juz ok. umrę chyba z brudu do tego czasu...
W aucie poddała się do dymisji chlodnica 230 zł. rany...
Choć moje wydatki to i tak nic w porównianiu z tym co ma Aga...ale i tak zrobiło się krucho.
Dobrze, że na allegro troszkę jakoś idzie to się podreperuję w budżecie jakoś:)

Aga, odkładam dla Ciebie kolejne rzeczy na aukcje. Jak mi się nazbiera jakas konkretna ilość umówimy się jakoś na odbiór. Jeśli te ciuszki co dałam Twoim dzieckom się im nie przydadzą albo nie spodobają to może wystaw tez dla Frania? Jakby co- żebyś nie miała oporów:)

hej dziewczynki,

agus jak odbierzesz pake powiedz czy to wogle sie nada. Jak kipsko to daj znac wysle inne.

szyszeczko take te ktore wybrallas sa srebrne. 4 zł przesyłka jednej pary. daj znac, ktore ci odłożyć.

Cześć dziewczyny.
My dziś już po rehabilitacji. Franek padł przy ostatnim ćwiczeniu. Po prostu położył się na brzuchu i usnął w ciągu ułamka sekundy.. Teraz śpi więc mam chwilkę.
Olu, Natce rzeczy się b podobały:) Bardzo Ci dziękuję za wszystko. I nie obraź się, ale na więcej się nie zgadzam...;-) I tak za dużo robisz. Naprawdę.
A smsowac możesz zawsze:)
A z tymi naprawami to tak jest już - jak się 1 rzecz zepsuje to zaraz sypie się kolejna itd:( - złośliwość rzeczy martwych.
Misiu, kurka, robisz takie cudne rzeczy i Ty się pytasz czy to się nada???:)

Lece bo mały pewnie pośpi jeszcze z pół godzinki a mam trochę roboty.
Jak nie śpi to nie dam rady zrobic nic.

Miłęgo dnia:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry