Aga- cieszę się że już jesteście w domu. Napisz jutro co i jak tam u Was? Mam nadzieję że dobre wieści... Czekałam cały dzien na informacje od Ciebie

Miałam pisac smsa ale w końcu pomyślałam że może nie życzysz sobie takich natrętów jak ja? czasem sama juz nie wiem- bardzo o Was myślę i kibicuję Wam ale może zbyt się Wam jakoś narzucam..ech te moje nocne myśli...
MisiaM napisz mi jeszcze czy te kolczyki sa srebrne? Jaki jest koszt wysyłki 1 pary? Myślę że za jakiś tydzien dopiero będę mogła ewentualnie pozwolić sobie na taki zakup...
U nas chwilowa masakra kasowa- zepsuł mi się piec centralnego- od 3 dni nie mam ciepłej wody w domu

Koszt naprawy 500zł, niech to diabli. Myje sie w misce jak za króla ćwieczka... Dużo bym dała za chłodny prysznic

ale części przyjda dopiero we wtorek-środę, więc byc może w czwartek będzie juz ok. umrę chyba z brudu do tego czasu...
W aucie poddała się do dymisji chlodnica 230 zł. rany...
Choć moje wydatki to i tak nic w porównianiu z tym co ma Aga...ale i tak zrobiło się krucho.
Dobrze, że na allegro troszkę jakoś idzie to się podreperuję w budżecie jakoś
Aga, odkładam dla Ciebie kolejne rzeczy na aukcje. Jak mi się nazbiera jakas konkretna ilość umówimy się jakoś na odbiór. Jeśli te ciuszki co dałam Twoim dzieckom się im nie przydadzą albo nie spodobają to może wystaw tez dla Frania? Jakby co- żebyś nie miała oporów