• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Hej Aga, super że już w domku:) Jak podróż minęła, jak mały się czuje? szkoda że trochę potraciliście zajęć na turnusie.... napisz jak Franek się ma....

Ostatnia edycja:
Oj, Olu.. ucieszył się i zaraz oblizał:)

Dla niewtajemniczonych: pewnego pięknego dnia zrozpaczona (:tak:) opowiedzialam Oli jak to Franula był wyrzucił z wózka ukochana żyrafkę (nie byle jaką bo samą Sophie z naturalnego kauczuku, ze specjalnym wzorkiem kropek pobudzających wzrok dziecka i łatwa do łapania - bo problemy z łąpkami itd). Na niej Franula uczył się manipulowac rączkami. No i co ciotka zrobiła? Jak pojechaliśmy na turnus kupiła ją!!!
Olu, ja wiem jak droga jest ta zabawka... Dlatego też stosownie się odwdzięczę:)

W wątku franiowym napisałam słów kilka o kurczaku:)

a ja wykasowałam to pytanie czy mu się podobała bo mi się wymyśliło, że to niezbyt stosownie tak się dopytywać... niech mu służy. baaaaardzo się cieszę, że sprawiła mu radość, to tak na powitanie po ciężkim turnusie jako nagroda za ciężką pracę którą odwala każdego dnia:):)

Oooolu, przestań:)
Kochana z ciebie kobietka:)

Patrz:
4Yd2Mahw1uWaHQRvVX.jpg

Kaasiutka, wiesz kiedy wywiarówka u naszych lasek? Bo niczego w tym domu nie moge się dowiedziec po powrocie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry