• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Holly, jak masz jakiekolwiek watpliwości to wybierz może Jelenią, choćby ze względu na dostępność sprzętu...Żadna z nas Ci nie doradzi bo to sama musisz decyzje podjąć... Szczerbiński był raz jak leżałam na obchodzie i tak mnie wkur.... że lekarka musiała mi na uspokojenie leki podać. Dla mnie ten człowiek to relikt minionej epoki....

Zuza tak śpię, codziennie, dziś położyłam się spać o 2.45...moja córka zrobiła mi pobudkę o 6.15, myślałam że ją zamorduję....generalnie, oczywiście dużo za mało tego snu i czasem w nocy się zastanawiam czy moje oczy juz się świecą na czerwono bo się rezerwa uruchamia. poza tym mam klasyczne objawy - straszliwe odczuwanie zimna, nieustający huk w głowie i wieczne pieczenie oczu. pomału się przywyczajam....ostatnio już jednak zaczęłam się niepokic bo zaczęły sie zawroty głowy, czaeem też popadam w jakiś stan na granicy omdlenia. i tak jakoś ciągnę z dnia na dzień. nie jest lekko, oj nie...
Idę wieszać pranie i obiad zrobić, nie ma co narzekac, trzeba się za pracę wziąść...:):):)

reklama
Bo to w takim razie, jeszcze raz:
holly, wiesz jak to jest, sama musisz podjąć decyzję, żadna z nas tego nie może zrobić a widzisz - co osoba to inne opinie.
szczerbiński to dla mnie relikt minionej epoki, całe szczęście że on już nie rządzi Kowarami....no ale raz był na obchodzie kiedy tam leżałam z Sebastianem i tak mnie wkur... że pielęgniarka musiała mi podac leki uspokajające... wiecej się nie pojawił

Zuza - tak, śpię codziennie, dziś położyłam się o 2.45, moja Natiś zrobiła mi pobudkę o 6.15....Tak poza tym chyba ciągne resztką sił, mam juz typowe oznaki: niesamowicie nasilone odczuwanie zimna, całymi dniami trzęse się jakby środek zimy był, pieczenie oczu. ostatnio doszłu juz zawroty głowy...bagatelizuję to wszystko oczywiście, w sumie niespecjalnie mam wyjście, po prostu nie mam nawet czasu pójść do lekarza, zresztą co by mi powiedział- więcej snu?! jak mi sie tak zaczęło w głowie kręcić to zrobiłam test ciążowy, bo sobie pomyślałam od razu....ale nie - na szczęście- z trójką dzieci nie dałabym już rady...
no ale dość już pitulenia.
pranie powieszone, obiad dochodzi, zaraz maluchy trzeba nakarmic, Nat do spania, potem w końcu aukcje. coś nie mogę się zorganizować z tym wszystkim dziś.

Podziwiam
Dwója dzieci pranie prasowanie i jeszcze po nocy na necie :)
Ja bardzo chciałabym drugie dziecko ale czasem z jednym buntownikiem mi trudno i sił brakuje zwłaszcza że wstaje po 7 a chodzi spać po 22 (ma niespożyte pokłady energii hah) na a poza tym brak kasy i pracy.
Plan jest taki ze Wikogo idzie do przedszkola jakoś od marca a ja szukam pracy
choć dobrze mi sie z nim siedzi w domku:)

Holly
dokładnie odpoczywaj puki możesz:) . Ja w ciąży też dużo przytyłam bo 26 kg, a mały 4400 ważył i naturalnie urodziłam
ale kręgosłup ...rozumiem Cię

Holly
A co do Jeleniej to jak sie obawiasz porodu tomoze wynajmij położną (jak tak miałam) i wtedy naprawdę już nie masz sie czym martwić. Na pewno Ci zawsze pomoże i będzie z Tobą

Ostatnia edycja:
Mala marudzi!!!!!!!!
doslownie chce wszystko zagrysc :)
do obiadu juz wszytsko przygotowane i prasowanie tez prawie skonczone... 'prawie' bo mam przerwe na ciepla herbatke. Niewiem o co chodzi ale jest mi strasznie zimno mimo ze w domu 22st. i pluca mnie bola jak oddycham :(
ohooo placze i placze........................

ok, juz jestem a Malutka ze mna i probuje mi klawiature i wszystkie kabelki zabrac :)

Ola > uwazaj na siebie i rzuc ta robote na troche i odpocznij bo nam padniesz! i co wtedy dzieci bez Ciebie zrobia?
musisz te dbac troche o siebie i swoje zdrowie!!!!
Robota nie ucieknie!

Eliza > ja tez bym chciala drugie ale jeszcze nie teraz hihi
a w JG to niestety ale chyba niezbyt latwo o prace :(

Holly > Eliza ma racje z ta polozna. Ja tez mialam swoja i uwazam ze to byl super pomysl i nie zaluje pieniedzy! Kobieta rewelacyjna i porod bardzo szybki i sprawny :)

Mala idzie chyba lulu :)

Foteliki samochodowe : Ranking 2010
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 9-36 kg :: sortowanie wg kryterium ocena

My kupilimy ten Recaro Young Sport / STM Starlight SP BLUE CITY (1218724380) - Aukcje internetowe Allegro w kolorze froggy queen.

Misia juz drugi dzien miała tylko 1 drzemkę do południa. I za zadne skarby nie daje sie później połozyc spac. \
To przez brak spaceru. Do tad spała zawsze w ózku a tu pogodę szlak trafił :( Kąpiel była juz o 19.
19,15 juz spała.

reklama
Jestem, Kochane :) Dziś miałam zalatany dzień, ale przy okazji humorek już troszkę lepszy a i spokój jakiś zagościł u mnie. Byłam dziś u mojej gin - skonsultowałam z nią swoje wątpliwości i sytuację mojej przyjaciółki. Co do Szczerbińskiego to powiedziała, że to już prawdziwy pech na niego trafić - ma tylko dwa dyżury w miesiącu a i tak to za dużo... Obiecała, że będzie ze mną przy porodzie, jak tylko będzie w okolicy, podała mi też numer do położnej, którą można wynająć - jutro jadę się z nią spotkać - zobaczymy co wtedy. Mój Maluszek szybko rośnie - dziś ważył ponad 2500g i pięknie machał do mamusi na USG :-) Jakoś tak optymistyczniej się zrobiło... Jadę też na oddział do JG zobaczyć jak tam jest - chcę być dobrze obeznana ze wszystkim, jeszcze pewności nie mam co wybiorę, ale tak jak mówię - paniki już nie ma.

Dziś miałam fajny dzień w ogóle - działam od paru lat na portalu dogomania.pl i właśnie szukaliśmy domu dla dwóch super chartów odebranych kłusownikowi - i chyba znaleźliśmy. Byliśmy z moim R. na wizycie przedadopcyjnej w Jeleniej Strudze w Kowarach - sama chętnie bym się tam dała zaadoptować ;-) Fajne zabiegi spa dla młodych mam mają, hihi a warunki dla psiurków - suuuper :-)

A jak Wam minął dzień, nie licząc tej obleśnej pogody? Gdzie jest ta złota jesień? Mam nadzieję, że przyjdzie jak mój super synek pojawi się na świecie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry