• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

ILIZKACZ - trzymam kciuki za rzucanie palenia, ja jarałam fajusy całe studia, dzien zaczynałam od mycia zebów, potem kawa i faja, czasem schodziło mi ponad paczkę na dzień. rzuciłam w jeden wieczór, mój wtedy kandydat a teraz mąż oświadczył mi na drugiej randce że mam rzucić bo z popielniczką całowac sie nie będzie. a że strzałka amora dosięgła mnie już na pierwszej naszej randce rzuciłam.....dziś bym pewnie powiedziała żeby spadał na bambus:) ale wtedy.....sam jego widok sprawiał że bujałam w obłokach:) trzymam kciuki, niełatwe zadanie, ale musi się udać, a propos ostatnio widzialam w sklepie ostatnie ceny fajek - toż to masakra jakaś!!!!

reklama
Ja też chyba uciekam bo przez te tabletki do rzucania palenia to cierpie na bezsenność i sypiam 4 godz. Idę się choć położyć... moze dzisiaj będzie 4,5 hah
A we wtorek idę z Wiktorem na bilans dwulatka i ostatną dawke pneumo i meningo całe szczęście bo za drogie są te szczepienia :(

ps bosze;) pisze jak burak jakiś analfabeta

Jak Wy te cholerne suwaczki robicie ??? Mi nie wychodzi
Zasiedziałam sie z dzieciakiem 2 lataka w domku i zacofana chyba jestem ;)

Ja obecnie na allegro garderoby dla Wikogo (bo tak mówi mój syn o sobie) szukam na jesień, bo udało mi się troszke rzeczy sprzedać wiec od razu trzeba kupić, zeby tej kasy nie wydać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry