• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

ha ha, wreszcie Ola będzie miała co czytać, jak rano włączy kompa:)

Holly, ambitna jesteś z tym czytaniem:))

Ili..kurcze..trudny masz nick, więc moge tak skracać?:)
Oj z dogo to wyszła niezła zadyma:) Ale to dyskusja zrodziła się w wątku Frania, (powstał nawet osobny watek na wcześniakach (https://www.babyboom.pl/forum/wczes...spomagajaca-z-udzialem-psa-44480/#post6053777) ciesze się z niej, bo wreszcie wiem więcej. Nie rozmawiałam jeszcze z p. Mirellą, pytałam w rektoracie u nas, podobno gdzies wyjechała. Rozmawiałam z inna babka, mam namiar na jeszcze 1. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

reklama
no i to rozumiem:):)

Holly, ja o Drzewińskiej słyszałam też różne historie.... tak szczerze mówiąc jedyny lekarz któremu ufam to Kałdonek, chociaz go cholerka nie lubię bo gbur jest. ale uratował życie mojej Natali, prowadził druga ciążę, miałam na każdej wizycie nowe badania, wszystkie wyniki, co wizyte razem słuchaliśmy bicia serduszka Sebastiana...
Co do szpitali - jak pisałam chwale sobie Kowary, ale drugą strone medalu pokazuje nam jasno Aga. jeśli cokolwiek pójdzie nie tak - a przecież zawsze może tak być - Kowary odpadają w przedbiegach - ani sprzętu dla noworodków ani specjalisty neonatologa. I tu tez zaufałam Kałdonusowi - powiedział od razu, jeśli cokolwiek będzie się działo podczas ciąży nie pozwoli mi rodzić u siebie tylko od razu do jeleniej. tak szczerze mówiąc to jedyny ginekolog, któremu ufam...

Dzięki za dobre słowo - mam jeszcze troszkę czasu, pomyślę.
Trzymam kciuki za rzucanie palenia :-) Będzie dobrze!
Co do koni - to hipoterapia :-)

A jeśli chodzi o dogoterapię to na moim ukochanym forum dogomania.pl (polecam wszystkim miłośnikom psów i chcącym pomóc tym najbardziej potrzebującym czworonogom) znalazłam link do strony z adresem kobiety która się tym podobno skutecznie zajmuje w Jeleniej:

Jelenia Góra
Kolegium Karkonoskie Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Jeleniej Górze
Pełnomocnik Rektora ds. Osób Niepełnosprawnych
mgr Mirella Michalewska-Pająk
ul. Lwówecka 18, 58-503 Jelenia Góra, tel: 075 645 33 42,
e-mail: mirella.michalewska-pajak@kk.jgora.pl

Mam nadzieję, że się przyda. Na dogomanii jest cały dział poświęcony dogoterapii, polecam.

no i to rozumiem:):)

Holly, ja o Drzewińskiej słyszałam też różne historie.... tak szczerze mówiąc jedyny lekarz któremu ufam to Kałdonek, chociaz go cholerka nie lubię bo gbur jest. ale uratował życie mojej Natali, prowadził druga ciążę, miałam na każdej wizycie nowe badania, wszystkie wyniki, co wizyte razem słuchaliśmy bicia serduszka Sebastiana...
Co do szpitali - jak pisałam chwale sobie Kowary, ale drugą strone medalu pokazuje nam jasno Aga. jeśli cokolwiek pójdzie nie tak - a przecież zawsze może tak być - Kowary odpadają w przedbiegach - ani sprzętu dla noworodków ani specjalisty neonatologa. I tu tez zaufałam Kałdonusowi - powiedział od razu, jeśli cokolwiek będzie się działo podczas ciąży nie pozwoli mi rodzić u siebie tylko od razu do jeleniej. tak szczerze mówiąc to jedyny ginekolog, któremu ufam...

To samo powiedziała moja Winklerowa, że obiecuje że ze mną będzie jak będzie wszystko ok - w momencie kiedy zawczasu wykryje komplikacje (tfu,tfu) od razu kieruje mnie do Jeleniej...

Dziewczyny, ja odpadam, bo mam piasek pod powiekami. Dzisiejsza noc też zapowiada się burzliwie więc rozumiecie.
Ty Ola to chyba robocop jesteś:)
Holly, do łóżka! Dbać o siebie i dziecię:) I wysypiaj się kobito na zapas:)
A namiar na p. Mirele dała mi już Ili:)

Dobrej nocy kobiełki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry