• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

No teraz to już całkiem nieźle.... chyba sama do siebie piszę:):)

Natalineczka odezwij się, jesteś jeszcze w domku?

Zuzka jak sie czujesz? U nas nieco lepiej, tzn dzieci lepiej bo ja czuję się jakby czołg po mnie przejechał...
Co do obiadu - nieco po czasie ale zawsze - wczoraj robiłam ryz zapiekany z jabłkami a dziś zrobię sos pieczarkowy z makaronem.

MISIAM>KAASIUTKA< ILIZKACZ>DOBRACZAROWNICO>CZARNUSZKA haaaaalllllooooo, gdzieście się zapodziały?

no to sobotnie buźki wracam do roboty....

reklama
no ja tez jestem :)
dzisiaj dostalam kwiaty i torta od M. :D

pojechal dzisiaj z rana sam na zakupy i wszystko pozalatwial a ja z Mala lezalysmy w lozku :)
udalo mu sie dzisiaj nawet kupic watrobke wiec na obiad bedzie. Ja uwielbiam watrobke ale tutaj zeby ja kupic to trzeba miec szczescie i trafic...
u nas chorobsko puszcza powoli! Malutka wyglada juz lepiej i broi jakt ylko moze hihi
a nam tez juz przechodzi. Napakowalam sie aspiryna i pomoglo. Kupilam ta mocniejsza zeby szybciej wyzdrowiec :)

a u nas pogoda w kratke. najpierw pada deszcz a za chwile swieci slonce tak ze jest upal i w krotkim rekawku mozna biegac...

Olu > trzymajcie sie cieplo i duzo zdrowka zycze!!!

Buziaczki dla Sebusia!!! :)
Moze jakas kawka w pażdzierniku?

okazja jutro podwojna bo tak mnie uszczesliwili rodzice ;) urodziny i imieniny...
kurcze, jaka stara d*** juz ze mnie :(
a w srode mamy 3 rocznice ślubu hihi
dzisiaj pewnie winko spijemy :) uwielbiam wina hehe

M. kupil ciasto takie a'la tort ale ja jeszcze zrobie babeczki ze swierzymi owocami :)

my juz po obiadku > watrobka byla przesmaczna :)
teraz Tatus walczy z Malutka na gorze bo ona chce spac ale upiera sie i jeszcze walczy hihi

Milego popoludnia!!!

Zuzia, aleś mi apetytu na tort narobiła, ty cholero!:)
W kwestii fotelików to ja też głupia jestem. Franiu jeździ cały czas w kołysce dla maluchów, ale z niego taki kurczak.

A u nas ciągle coś. Już się zdaje, ze ok i znowu coś się posra ..za przeproszeniem.. *****mać (tego chyba nie wygwiazdkuje)

Nic to, dbajcie o siebie kobietki, wirusów od cholery w powietrzu

Zuzka no to kochana takie kombo imprez:) wszystkiego naj naj z każdej z osobna okazji i wszystkich razem:)
jak tylko będziesz w kraju daj znać, uskutecznimy tę kawkę, niech się w końcu dziecka poznają:) może ktoraś mamuśka jeszcze dołączy....

Dziewczyny ratunku czuję się jakby wpadła pod pociąg,w głowie mnie łupie, noc i zatoki zapchane, gardło jak papierem ściernym wyłożone...ledwo żyję. aż mnie oczy bolą kiedy ruszam nimi żeby spojrzeć na coś....a podobno złego nie rusza a jad żmiji nie zabije....hm...

Aga, no jak tam Franek dziś po tych sterydach? Jest jakaś poprawa? pospałaś coś w nocy?

mialam robic kolacje i jak zwykle usiadlam do kompa i mnie niema hihi
wiec moj M. sam sie zabral za robote.... ale bedzie pyszna ;)

Mala juz spi wiec mamy wieczor dla siebie :D

Agnieszka zapraszam zapraszam!!! na torcika :)
chetnie sie podziele bo spory jest.
Nie orientuje sie za bardzo co takiego zlego u Ciebie sie dzieje :(
ale zycze powodzenia i oby szybko wszystko co zle minelo!
Usciski dla Franusia!!!

Olu no trzeba pomyslec nad ta kawka. I fajnie jakby tym razem jeszcze ktos sie zjawil ;)
trzymaj sie i zdrowiej szybko!

kolacja wzywa :)
dobrej nocki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry